Αφρικανικά πόνι
Clear sky
35°C
 

Άνδρας της ομάδας «Δράση» που κάθεται πίσω στο μηχανάκι προσέχει να μην πιάσει τον συνάδελφο του από τη μέση

Πάντα μαζεμένα κοντά στο σώμα του έχει τα χέρια του όταν επιβαίνει δικάβαλο πάνω στο μηχανάκι ο 26χρονος Λεωνίδας, άνδρας της ομάδας «Δράση» της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος φοβάται πως το να έπιανε τον συνάδελφο του από τη μέση σε μια κλειστή στροφή θα ήταν περίεργο και άβολο και για τους δύο.

Το ίδιο άλλωστε έχει δει ότι πράττει και η συντριπτική πλειονότητα των υπόλοιπων μελών της «Δράσης», εκτός από 2 ή 3 που δεν νιώθουν άβολα και οι υπόλοιποι πάντα τους αποφεύγουν και δεν ανεβαίνουν δικάβαλο μαζί τους. Έτσι ασφαλώς γίνεται αρκετά πιο δύσκολη η βόλτα με το μηχανάκι αν κάθεσαι πίσω γιατί δεν έχεις από που να κρατηθείς, ωστόσο τουλάχιστον έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, σημειώνει ο 26χρονος μιλώντας στο «Κουλούρι».

«Και τους φίλους μου πιο παλιά όταν καβαλούσαμε μηχανάκι δικάβαλο ένιωθα άβολα να τους πιάνω από τη μέση. Πόσο μάλλον με συναδέλφους. Δεν ξέρω γιατί αλλά το σκέφτομαι συνέχεια και έχω την εντύπωση πως και ο μπροστά το καταλαβαίνει, υπάρχει μια ένταση στην ατμόσφαιρα. Πόσες φορές έχω πάει να πέσω έτσι» εξομολογείται ο Λεωνίδας, που επιπλέον τονίζει ότι ποτέ δεν μιλάει στον συνάδελφο ενώ οδηγούν γιατί από τη φασαρία για να τον ακούσει πρέπει να πλησιάσει υπερβολικά στο αυτί του.

Λίγα λεπτά μετά τη δημοσίευση του παρόντος, η ηγεσία της ΕΛΑΣ εξέδωσε διευκρινιστική οδηγία με την οποία διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό για τους άνδρες που πιάνονται από τη μέση όταν είναι πάνω στο μηχανάκι και προέτρεψε τους ειδικούς φρουρούς της «Δράσης» να μην ανησυχούν. Ωστόσο ο 26χρονος συνεχίζει να νιώθει άβολα και δηλώνει αμετάπειστος.

Τέλος, από την πλευρά της και η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, τοποθετήθηκε για το θέμα και προσπάθησε να αλλάξει γνώμη στον Λεωνίδα, εκμυστηρευόμενη πως κι εκείνη νιώθει άβολα όταν φιλάει το χέρι ιερέων, ωστόσο αυτό δεν την εμποδίζει.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.