Ακόμα 2020 έχουμε
Partly cloudy
22°C
 

Ζωντανή ανασύρθηκε νωρίς σήμερα το πρωί κάτω από εννέα τόνους γαρύφαλλα η Πάολα

downloadΜπορεί οι χρήστες των social media να έχουν «ξεσαλώσει» τις τελευταίες ημέρες με αφορμή τα video στα οποία ο Ιβάν Σαββίδης φαίνεται να διασκεδάζει σε νυχτερινό κέντρο παρέα με την Πάολα, ωστόσο ελάχιστοι είναι εκείνοι οι γνωρίζουν το θρίλερ στο οποίο ενεπλάκη η τραγουδίστρια.

Συγκεκριμένα, από το βράδυ της Κυριακής μέχρι και πριν από μερικές ώρες, η 35χρονη αοιδός αγνοείτο, με τα συγγενικά της πρόσωπα να μην κρύβουν την έντονη ανησυχία τους για την υγεία της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ ακολούθησε την Πάολα και εκτός των μπουζουκιών, συνεχίζοντας να την ραίνει με γαρύφαλλα ακόμα και με τη χρήση γερανού, όταν εκείνη έφτασε σπίτι της.

Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που κάποιος την είδε, πριν ανασυρθεί χλωμή αλλά ζωντανή νωρίς σήμερα το πρωί, κάτω από εννέα τόνους λουλουδιών. Όπως μαρτυρούν μάλιστα άνδρες των ΕΚΑΜ, περαιτέρω καθυστέρηση θα μπορούσε να έχει αποβεί μοιραία για την τραγουδίστρια, η οποία είχε καταπιεί τουλάχιστον έναν τόνο του αγγειόσπερμου άνθους.

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές τέλος, η Πάολα αναρρώνει σε γνωστή ιδιωτική κλινική, ενώ ήδη την επισκέφτηκε ο Πόντιος επιχειρηματίας, προσφέροντάς της ένα τόνο γαρδένιες για περαστικά.