Άλλα είχαμε συμφωνήσει
Sunny
27°C
 

Aκούγοντας Lordi πέρασαν τη χθεσινή βραδιά οι παίκτες της εθνικής ομάδας μπάσκετ

1175475_10151578589977131_1287196259_nΙδιαίτερα βαρύ ήταν το κλίμα στις τάξεις της εθνικής μας ομάδας μπάσκετ, έπειτα από τη χθεσινή ήττα από τους Φινλανδούς, με σκορ 86-77. Πλέον, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται αντιμέτωπο με το φάσμα του αποκλεισμού, με αποτέλεσμα οι παίκτες να μην έχουν ιδιαίτερη διάθεση και να δείχνουν φανερά προβληματισμένοι.

Ο τεχνικός της «επίσημης αγαπημένης» ωστόσο, επιχείρησε να αναστρέψει το κλίμα επιλέγοντας για ακόμη μια φορά, μια πρωτότυπη μέθοδο. Λίγη ώρα μετά το δείπνο στο ξενοδοχείο, ο Αντρέα Τρινκιέρι, μάζεψε όλη την ελληνική αποστολή στην αίθουσα προβολών και τους έδειξε ολόκληρη την εμφάνιση του φινλανδικού συγκροτήματος Lordi στη Eurovision του 2006, η οποία είχε πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και τους είχε φέρει στην κορυφή της Ευρώπης.

«Πώς ανέχεστε να σας ταπεινώνουν για ακόμη μια φορά έτσι οι Φινλανδοί; Όλοι θυμόμαστε την απογοήτευση του έθνους όταν οι Lordi γκρέμισαν τις ελπίδες της Άννας Βίσση για πρωτιά μέσα στην πατρίδα σας! Τότε είχαμε ορκιστεί πως δεν θα επιτρέψουμε ξανά σε Φινλανδούς να μας κερδίσουν. Η ιστορία δυστυχώς όμως επαναλήφθηκε σαν τραγωδία. Στα μάτια του Κόπονεν και του Μούρινεν είδα ξανά τη φλόγα και το πάθος των Lordi εκείνη τη ζεστή βραδιά του Μαϊου στο ΟΑΚΑ» τους φώναξε οργισμένος ο Τρινκιέρι, πωρώνοντας τους διεθνείς μας.

Τότε, ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Φώτσης πρότεινε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να ακούν κάθε βράδυ μέχρι και την κρίσιμη αναμέτρηση με την Ισπανία την Πέμπτη, ολόκληρη τη δισκογραφία του φινλανδικού μέταλ συγκροτήματος, ώστε να παραδειγματιστούν από το πύρινο πάθος τους και να παρουσιαστούν αποφασισμένοι για τη μεγάλη νίκη. Η πρόταση του έγινε δεκτή με χαρά από όλους κι έτσι ο Σπανούλης, ο Ζήσης και τ'άλλα παιδιά, πέρασαν τη χθεσινή νύχτα υπό τους ήχους του «Hard Rock Hallelujah» και άλλων μεγάλων επιτυχιών των Lordi.

«Λίγα λόγια, πολλή μουσική», ήταν τα λόγια του Βασίλη Σπανούλη στο «Κουλούρι» για να προσθέσει λακωνικά ο Μάικ Μπράμος: «All we need is lightning, with power and might», στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στους Ισπανούς.