Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Mainly clear
11°C
 

«Ποιός γράφει τα σταυρόλεξα» απαιτεί να μάθει από την Κυβέρνηση ο Πάνος Καμμένος

kammenos2Καυτά ερωτήματα προς την Κυβέρνηση έθεσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος στη χθεσινή του ομιλία στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της οποίας εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, σχετικά με το θέμα των σταυρολέξων.

Ο κ. Καμμένος, σε μια ομιλία με φλογερό λόγο και σε ιδιαίτερα έντονο ύφος, απαίτησε να μάθει άμεσα «ποιός γράφει τα σταυρόλεξα», ρωτώντας επανειλημμένα «πώς γίνεται να έχουν όλα τις ίδιες λέξεις με τις ίδιες περιγραφές» και «γιατί είναι γεμάτα εβραϊκές αναφορές και παραπομπές στο λατινικό σύστημα αρίθμησης». Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο οποίος διέκοψε αρκετές φορές την ομιλία του για να ανάψει το κερί που έσβηνε στην καντήλα που κρατούσε ο βουλευτής του κόμματος κ. Γιοβανόπουλος, υπονόησε σαφώς πως πίσω από την επιλογή των λέξεων και των ορισμών τους βρίσκεται οργανωμένο σχέδιο που στόχο έχει την απομάκρυνση των Ελλήνων από την ελληνορθόδοξη τους παράδοση.

«Δεν είναι δυνατόν όλα ανεξαιρέτως τα σταυρόλεξα να περιέχουν αναφορές στην εβραϊκή και τη μωαμεθανική θρησκεία, την ειδωλολατρεία, τη μαγεία και το λατινικό σύστημα αρίθμησης και αλφάβητο» σημείωσε χαρακτηριστικά, για να συμπληρώσει: «Προφανώς κάτι τέτοιο δεν μπορεί να είναι σύμπτωση, δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως δεν υπάρχει ούτε ένας πιστός Έλλην Χριστιανός Ορθόδοξος ο οποίος να γράφει σταυρόλεξα, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν είμαστε ηλίθιοι». «Ας μας πει ο υπουργός των Οικονομικών και εκπρόσωπος των δανειστών και της νεοφιλελεύθερης τρόικας, ποιά αμερικανοεβραϊκή συνωμοσία βρίσκεται από πίσω και ποιοί είναι οι σκοποί της. Αληθεύει πως υπάρχει ολοκληρωμένο σχέδιο πλύσης εγκεφάλου των Ελλήνων για να αποδεχθούν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων;» διερωτήθηκε αναψοκοκκινισμένος από την έξαψη της στιγμής ο Πάνος Καμμένος, ολοκληρώνοντας την ομιλία του.

Πληροφορίες από τα πέριξ των κεντρικών γραφείων των Αν. Ελ. αναφέρουν πως το θέμα προέκυψε κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών του ηγέτη του κόμματος, όταν χρειάστηκε κάποια στιγμή να πάρει το πλοίο της γραμμής για τη διαδρομή Πειραιάς - Ικαρία, αφού το προσωπικό του σκάφος είχε υποστεί βλάβη. Για να μη βαρεθεί, ο κ. Καμμένος αγόρασε από το μαγαζάκι του πλοίου δύο βιβλία με σταυρόλεξα και έκατσε να λύσει κάποια, χωρίς όμως αποτέλεσμα καθώς δεν μπορούσε να βρει σχεδόν καμία λέξη. Τότε, λένε οι συνεργάτες του, ανακάλυψε για πρώτη φορά τη συνωμοσία.

Σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει τα πνεύματα και να δώσει πειστικές απαντήσεις στα ερωτήματα του Πάνου Καμμένου, ο πρόεδρος της Βουλής διέταξε να συσταθεί ειδική επιτροπή βουλευτών οι οποίοι θα αναλάβουν να προμηθευτούν και αναλύσουν πάνω από 1000 σταυρόλεξα, ώστε η αλήθεια να λάμψει. Αντίδραση από την πλευρά της Κυβέρνησης ή του κ. Στουρνάρα δεν υπήρξε, ενώ εκρόσωπος της Χρυσής Αυγής δήλωσε πως δεν μπορεί να πάρει θέση επί του θέματος γιατί ποτέ δεν έχει καταλάβει πώς λύνεται ένα σταυρόλεξο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.