2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly sunny
16°C
 

Να σταματήσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να τον βάζει να αναπαριστά κάθε σκηνή του Scarface ελπίζει ο Ρικ Πιτίνο

Ανυπόφορη φαίνεται πως έχει γίνει πλέον η καθημερινότητα του Ρικ Πιτίνο στην Ελλάδα, με τον πολύπειρο προπονητή να σκέφτεται πολύ σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο να αποχωρήσει άμεσα από τον Παναθηναϊκό.

Ο πολύπειρος κόουτς, φαίνεται πως δεν αντέχει άλλο να αναπαριστά τον Τόνι Μοντάνα από την αγαπημένη ταινία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, «Scarface», με τον ιδιοκτήτη της πράσινης ΚΑΕ, να ζητά συνεχώς από τον Αμερικανό να αποδώσει στο σαλόνι του σπιτιού του ολόκληρο το έργο.

«Στην αρχή νόμιζε ότι πρόκειται για μια ιδιόρρυθμη συνήθεια του προέδρου, που σύντομα θα τη βαρεθεί. Αντί να βαρεθεί όμως, κάθε μέρα το απολαμβάνει και περισσότερο. Μάλιστα, τελευταία τον αποκαλεί Αλ και του ζητάει να αναπαραστήσει και άλλους εμβληματικούς ρόλους του ηθοποιού, ενώ όταν ο Ρικ του μιλάει για μπάσκετ, του λέει 'να τα αφήσουμε αυτά τώρα, παίξε μου λίγο Τόνι'. Έχει τρομάξει πολύ», σημειώνει κοντινός φίλος του κ. Πιτίνο.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί την παράξενη αυτή υπόθεση και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.