Χριστούγεννα σε τρεις μήνες
Partly cloudy
29°C
 

Μαρτυρία φοιτητή: Δεν καραμελώνονται τα φουντούκια

Σε μια μεγάλη αποτυχία εξελίχθηκε συγκέντρωση σε σπίτι πρωτοετή φοιτητή στου Ζωγράφου, στην οποία είχε προγραμματιστεί μια βραδιά ομαδικού μαγειρέματος.

Ο 18χρονος είχε καλέσει επτά συμφοιτητές και συμφοιτήτριες, μεταξύ των οποίων και την Γεωργία από την Κύπρο την οποία γνώρισε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα στο κυλικείο της σχολής.

Η συγκεκριμένη κοπέλα είχε αρέσει πολύ στον φοιτητή, και όλα φαίνονταν πως πήγαιναν καλά καθώς υποσχέθηκε πως θα έρθει, και μάλιστα μόνη, χωρίς δηλαδή τη συνοδεία των δέκα γενειοφόρων Κυπρίων φοιτητών που είναι οι μόνοι με τους οποίους είχε κοινωνικοποιηθεί το τελευταίο εξάμηνο.

Σε ερώτηση της Γεωργίας για το τι να φέρει, ο φοιτητής φυσικά απάντησε «τίποτα» αλλά σε δεύτερη ερώτησή της, της είπε πως δεν έχουν σκεφτεί ακόμα τίποτα για γλυκό. «Ασ' το πάνω μου, θα φέρω φουντούκια να τα καραμελώσουμε» απάντησε η με σιγουριά κοπέλα, έστριψε και έφυγε γεμάτη ντροπή για το τι βγήκε από το στόμα της. Η ίδια δεν είχε καραμελώσει ποτέ φουντούκια, αλλά σαστισμένη μπροστά στο γεγονός ότι μιλούσε σε κάποιον εκτός του κύκλου της, δεν κατάλαβε πως ξεστόμισε τέτοιο πράγμα.

«Το Κουλούρι» επικοινώνησε με το φοιτητή-οικοδεσπότη, ο οποίος δήλωσε πως «η Γεωργία μας κατέστρεψε τη βραδιά. Όλοι ξέρουμε πως δεν καραμελώνονται τα φουντούκια, αλλά αυτή δεν ξέρω σε ποιο κόσμο ζει. Πρώτον δεν φάγαμε γλυκό γιατί είχαμε βασιστεί όλοι πάνω της, δεύτερον αναγκαστήκαμε να εγκαταλείψουμε το σπίτι άρον άρον για να ξεφύγουμε από τους καπνούς. Καταστράφηκε και το τηγάνι που αναγκάστηκα να δανειστώ από την κυρία Μυρσύνη από τον δεύτερο».

Σε ερώτηση του ρεπόρτερ μας τέλος για το αν θα δώσει δεύτερη ευκαιρία στην Γεωργία, ο φοιτητής απάντησε πως «μου αρέσουν τα ματάκια και τα φρυδάκια της, αλλά δεν ξέρω πως μετά από αυτό θα μπορέσουμε χτίσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης».


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.