Και πάλι καλά να λέτε
Partly sunny
32°C
 

Βέβαιοι ότι τις τελευταίες μέρες βιώνει κάποια προσωπική τραγωδία οι συνάδελφοι 34χρονου φίλου της Λίβερπουλ

Με απόλυτο σεβασμό και κατανόηση αντιμετωπίζουν το δράμα του Βλάση Σ. από την Αργυρούπολη οι συνάδελφοί του στο μεσιτικό γραφείο στο οποίο εργάζεται, με τον 34χρονο να δείχνει σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση από το πρωί της περασμένης Δευτέρας.

Ο άνδρας, κοιτάζει συνεχώς έξω από το παράθυρο, είναι διαρκώς αφηρημένος, στα μίτινγκ ξεχνάει, αμελεί τις υποχρεώσεις του και δεν είναι λίγοι αυτοί που τον έχουν δει να δακρύζει. Οι φωνές στους διαδρόμους του γραφείου κάνουν λόγο είτε για χωρισμό, είτε για απώλεια αγαπημένου προσώπου, με τον Βλάση να μονολογεί συνεχώς «πάλι θα το χάσουμε», φράση που ομολογουμένως μπερδεύει τους συναδέλφους του.

«Βρίζει έναν Γερμανό κι έναν Αιγύπτιο, αναπολεί τις παλιές καλές ημέρες του Γενάρη και βλέπει κάτι βίντεο με ένα λυπητερό τραγούδι που λέει ότι δεν θα περπατήσεις ποτέ μόνος. Αναμφίβολα έχει χωρίσει», σχολιάζει ο διευθυντής του γραφείου, ο οποίος σκοπεύει να χορηγήσει υποχρεωτική άδεια στον υπάλληλό του.

Όσο για τον 34χρονο, αρκέστηκε να τονίσει πως «έχει να νιώσει έτσι από εκείνο το καταραμένο γλίστρημα», φράση που εντείνει το μυστήριο στους κύκλους του.