Οι επόμενες δύο βδομάδες είναι κρίσιμες
Sunny
25°C
 

Συγγενικά τους πρόσωπα θα βλέπουν στην οθόνη επανάληψης του VAR οι Έλληνες διαιτητές

var-referee-serie-a-20092017_1nac3y5q622iw1e80j5fha5cneΜια πρώτη γεύση από τη χρήση του VAR παίρνουν τις ημέρες του Μουντιάλ οι Έλληνες διαιτητές, φαίνεται ωστόσο πως η εφαρμογή του νέου αυτού μέτρου στα δικά μας γήπεδα θα λάβει χώρα με σημαντικές καινοτομίες και διαφορές.

Όπως διέρρευσε από υψηλά κλιμάκια της ΕΠΟ, οι δικοί μας «άρχοντες» του αγώνα, δεν θα παρακολουθούν σε επανάληψη τις αμφισβητούμενες φάσεις του κάθε αγώνα αλλά συγγενικά τους πρόσωπα, ώστε να συνειδητοποιούν συνεχώς πόσο τα αγαπάνε και πως θέλουν να είναι ασφαλή ώστε να τα ξαναδούν σύντομα. Ήδη, το μέτρο βρίσκεται στις τελικές του δοκιμές, με τους ειδικούς να δοκιμάζουν πλάνα από συγγενείς οι οποίοι έχουν απαχθεί δοκιμαστικά και βρίσκονται δεμένοι σε διάφορα υπόγεια της επικράτειας.

«Κακά τα ψέμματα, δεν έχει μεγάλη σημασία να βλέπουν οι διαιτητές μας τις κρίσιμες φάσεις, αφού πιθανότατα θα τις έχουν δει πεντακάθαρα κι αυτοί που βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο. Το κριτήριο για τα σφυρίγματα δεν είναι οπτικό, αλλά θέμα επιβίωσης. Αν ένας διαιτητής δει την αγαπημένη του σύζυγο ή μητέρα, είμαι βέβαιος ότι θα κάνει αυτό που πρέπει», σημείωσε παράγοντας μεγάλης ομάδας μιλώντας στο «Κουλούρι».

Αναμένουμε την εφαρμογή του VAR στη χώρα μας με ενδιαφέρον και θα σας ενημερώνουμε διαρκώς για οτιδήποτε νεότερο.