Ιουλιανά
Clear sky
32°C
 

Εγκαταλείπει άμεσα τους Avengers o Σπάιντερμαν, εντάσσεται στη Λέγκα του Βορρά

372837283Ο τρόπος με τον οποίο ολοκληρώθηκε η τελευταία ταινία των Avengers, Infinity War, και ο διαφαινόμενος θάνατος του Σπάιντερμαν, φαίνεται πως έχει ενοχλήσει τον άνθρωπο-αράχνη, ο οποίος αναζητεί την είσοδό του σε άλλες συμμαχίες.

Έτσι, μετά από συζητήσεις με, την League of Justice, τον ΣΥΡΙΖΑ, την Παναθηναϊκή Συμμαχία, την Σούπερ Λίγκα και την Λέγκα του Βορρά, αναμένεται να ενταχθεί άμεσα στην τελευταία, μιας και η ονομασία της κατάφερε να τον κερδίσει και να τον πείσει πως πρόκειται για μια λίγκα στην οποία θα έχει χώρο να ξεδιπλώσει τον ιστό και τις δυνάμεις του.

«Δεν πρόλαβα να μάθω πολλά για εκείνους, όμως είναι μια καλή ευκαιρία να αφήσω επιτέλους την Αμερική, να ξεχάσω την Μέρι Τζέιν και να απλώσω τον ιστό μου και σε άλλες ηπείρους. Πάντα ήθελα να ζήσω στην Ιταλία, είμαι σίγουρος ότι η θεία Μέι θα ήταν περήφανη», σχολίασε ο Πίτερ λίγο πριν φορέσει την στολή του.

Όσο για το γεγονός πως τα μέλη της Λέγκας του Βορρά είναι ακροδεξιά, ο Σπάιντερμαν δεν έδειξε να ενοχλείται, αφού όπως τόνισε: «αν κάτι μου έμαθαν οι Avengers, είναι πως τα όρια ανάμεσα σε καλό και κακό είναι πολύ λεπτά».


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.