Ενθάδαι κοίτε
Partly sunny
17°C
 

Στην ύλη της φιλοσοφικής σχολής θα προστεθούν οι μεταδόσεις του Δημήτρη Χατζηγεωργίου στο Ευρωμπάσκετ

xaΜία ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη θα περιμένει τους νέους φοιτητές της Φιλοσοφικής Σχολής, αφού με το ξεκίνημα του ακαδημαϊκού έτους, έρχεται να προστεθεί στην ύλη το μάθημα «Διδαχή στον Χατζηγεωργίου: Θεωρίες και Στοχασμοί».

Η συγκεκριμένη προσθήκη, θα περιλαμβάνει όλες τις βαθιά φιλοσοφημένες και στοχευμένες φράσεις του δημοσιογράφου, από τις μεταδόσεις του στα παιχνίδια του Ευρωμπάσκετ. Οι φοιτητές, θα μελετούν δοκίμια όπως τα «ο Καλάθης μετέχει δυναμικά του γίγνεσθαι» και «βλέπουμε εδώ τον σκεπτικισμό του Καλάθη» και θα καλούνται να ερμηνεύσουν το βαθύτερο νόημά τους, να τα συνδέσουν με τις γενικότερες κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες και να τα συγκρίνουν με σπουδαίες φράσεις άλλων μεγάλων φιλοσόφων.

«Θεωρούμε ότι η μελέτη πάνω στον Χατζηγεωργίου θα διευρύνει τον νου και θα ανοίξει νέους ορίζοντες στους φοιτητές μας, οι οποίοι θα μπορούν πια ευκολότερα να κατανοήσουν τις μεγάλες συμπαντικές αλήθειες», σχολίασε μιλώντας στο «Κουλούρι» ο κοσμήτορας της σχολής, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το μάθημα να διδάσκεται από τον ίδιο τον σπορτκάστερ, ενώ υποσχέθηκε «χιτσκοκικές, γκρανγκινιολικές εξεταστικές».

Τέλος, αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει και το ενδεχόμενο να προστεθούν κι άλλα μαθήματα γύρω από τον Δημήτρη Χατζηγεωργίου σε πιο προχωρημένα έτη, με τις πτυχιακές πάνω στον συνδυασμό μαλλιού-υπαρξιακής αλήθειας να έχουν κατοχυρωθεί απ' τους πιο προνοητικούς εκ των σπουδαστών.