Ιδανική μέρα για πλασοκουντεπιέ
Mostly cloudy
13°C
 

Ανήσυχη για τη συνέχεια, δευτεροετής εξαφανίζεται από μπαρ για να προλάβει την 10η Εντολή 

10εντοληΜανιασμένη φεύγει καθημερινά στις 2:15 το πρωί από μπαρ στο οποίο συχνάζει 20χρονη δευτεροετής φοιτήτρια Φυσικής χωρίς πολλές φορές να προλάβει να αποχαιρετήσει την παρέα της. Η νεαρή φοιτήτρια έχει πάθει πλέον εξάρτηση από την σειρά «10η εντολή» και δεν χάνει επεισόδιο, αν και έχει ακόμα απορίες σχετικά με τη σειρά που ξεκίνησε να βλέπει τον τελευταίο μήνα.

«Το ωραίο με τους ήρωες αυτής της σειράς είναι πως μπορείς να ξεχωρίσεις την μορφή τους μεσ’ στο πλήθος. Ίσως τους δεις να προσπερνάνε βιαστικά, πρόσωπα που κάτι σου θυμίζουν, πρόσωπα γνώριμα σαν να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη που όμως έχει σπάσει. Γιατί τα όνειρα έχουν γίνει εφιάλτες και ο χρόνος κόλλησε μέσα σε μια στιγμή, μια θολή ακαθόριστη γραμμή που δεν υπάρχει γυρισμός αν προσπεράσεις. Αν παραβείς την 10η Εντολή… » εξομολογήθηκε η 20χρονη σε φίλη μη προλαβαίνοντας να ολοκληρώσει την τελευταία της πρόταση πριν φύγει βιαστικά από το μπαρ στο οποίο είχαν βρεθεί.

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη φίλη, η 20χρονη εθισμένη είναι σίγουρη πως στο τέλος θα έχει σημασία η σειρά των επεισοδίων, και έτσι δεν θέλει να χάσει ούτε ένα για να μπορέσει να κατανοήσει το τέλος της σειράς που σίγουρα θα τα δένει όλα μαζί. Αν και αρχικά απορούσε με την αλλαγή των ηθοποιών και των ονομάτων τους σε κάθε επεισόδιο, μετά την επανεμφάνιση της Ευτυχίας Γιακουμή σε διαφορετικούς ρόλους, είναι πλέον σίγουρη πως η σειρά θα έχει κάποιου είδους τρελή αλλαγή στην πλοκή που θα κάνει τα πάντα να βγάλουν νόημα.

Σε επικοινωνία που είχε μαζί της το «Κουλούρι» μετά τις 12 το μεσημέρι η φοιτήτρια κατέθεσε πως «Το μόνο που με έχει απογοητεύσει κάπως είναι πως τα επεισόδια είναι λίγο προβλέψιμα. Είναι λίγο κουραστικό σε κάθε επεισόδιο να πεθαίνει κάποιος, αλλά περιμένω το επεισόδιο που θα κάνει τη διαφορά και θα αφήσει κάποιον να ζήσει.»


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.