Τζιτζίκια
Sunny
35°C
 

Με καρκίνο στο χιούμορ διαγνώστηκε ο Μάρκος Σεφερλής

Μία πολύ άσχημη είδηση είδε το φως της δημοσιότητας το απόγευμα της Τρίτης (7/1), με το δελφινάριο να κάνει γνωστό μέσω επίσημης ανακοίνωσης πως ο 51χρονος σταρ του, Μάρκος Σεφερλής, διεγνώστη με καρκίνο του χιούμορ σε πρώιμο στάδιο.

«Οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Μ. Σεφερλής επιβεβαίωσαν ότι έχει μη-μεταστατικό κακοήθη όγκο αποκλειστικά και μόνο στο χιούμορ, ενω κατά τα άλλα χαίρει άκρας υγείας», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο θεράπων ιατρός, Δρ. Φραγκίσκος Οικονομόπουλος. Συγκεκριμένα, η βιοψία που διεξήχθη στο χιούμορ του Μ. Σεφερλή έδειξε πως το «όργανο» έχει αρχίσει να σαπίζει από μέσα, με το κέντρο του να έχει μετατραπέι ήδη σε ένα μαύρο κάκοσμο υγρό.

Η θεραπεία που θα ακολουθήσει ο 51χρονος κομικός θα εξαρτηθεί «από τα αποτελέσματα των άλλων εξετάσεων» που θα γίνουν, πρόσθεσε, όμως προς το παρόν φαίνεται πως θα χρειαστεί χειρουργείο για την αφαίρεση του επιθετικού όγκου που βρίσκεται στο κέντρο του χιούμορ του «Μάρκου».

Η ομάδα του Δρ. Οικονομόπουλου προχωρά στις απαραίτητες προετοιμασίες για μια χειρουργική επέμβαση, η οποία μπορεί να γίνει τον Μάρτιο ή και αργότερα, δήλωσε ο εκπρόσωπος, προσθέτοντας ότι στην πορεία θα ανακοινωθούν και άλλες λεπτομέρειες. Μέχρι τότε, θα επιστρατευθούν εναλλακτικές μη-επεμβατικές μέθοδοι θεραπείας όπως η παρακολούθηση ολόκληρων τηλεοπτικών σειρών όπως το The Office ή οι Απαράδεκτοι.

Το «Κουλούρι παρακολουθεί στενά την κατάσταση της υγείας του Μ. Σεφερλή, και θα επανέλθει με οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.