Χριστούγεννα σε τρεις μήνες
Clear sky
15°C
 

Έχασε την όρασή του από το σοκ ο κακοποιός που έκλεψε τον υπολογιστή με τα αστεία του Μάρκου Σεφερλή

Μία δυσάρεστη εμπειρία έζησε ο Μάρκος Σεφερλής, η οποία επηρεάζει και τα επαγγελματικά του βήματα. Όπως αποκαλύφτηκε, ο ηθοποιός έπεσε θύμα κλοπής από αγνώστους, οι οποίοι κατάφεραν και απέσπασαν το λάπτοπ του από το στούντιο.

Τα δυσάρεστα όμως, δεν σταματούν εδώ. Μέσα στο συγκεκριμένο λάπτοπ, ο Μάρκος Σεφερλής είχε αποθηκεύσει τους διαλόγους και τα σενάριο για τη νέα σειρά που ετοιμάζει για τον ANT1, με τίτλο Mamacita.

Μεγάλη όμως φαίνεται πως ήταν και η συμφορά για έναν εκ των κακοποιών ο οποίος είχε την ατυχία να ανοίξει τον υπολογιστή του κωμικού και να διαβάσει τα αστεία, αφού φαίνεται πως η υπερβολική δόση λογοπαιγνίων και κακών χωρατών έβλαψε ανεπανόρθωτα την όρασή του, η οποία και τον εγκατέλειψε εντελώς, ίσως και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το μαρτύριο που βίωσε.

Πλέον, ο κλέφτης έχει μετανιώσει πλήρως και ζήτησε από τον Μάρκο Σεφερλή να συναντηθούν για να του επιστρέψει το λάπτοπ του, μήπως και λυθεί η κατάρα και επανακτήσει την όρασή του.

«Ελπίζω να ανακτήσω τους διαλόγους και εύχομαι ο κλέφτης να βρει το φως του. Άλλωστε με τα αστεία μου τόσα χρόνια και οι τυφλοί είδαν. Θα δώσω τη Σεφερλύση, α χα καλό ε», αρκέστηκε να σχολιάσει ο κωμικός, χωρίς να χάσει τη διάθεση για χιούμορ.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.