Αφρικανικά πόνι
Mainly clear
21°C
 

Θα μιλάει ελληνικά ο νέος James Bond;

Ένας γνώριμος στο ελληνικό κοινό ηθοποιός φημολογείται πως θα ενσαρκώσει τον διάσημο Βρετανό μυστικό πράκτορα James Bond. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Κουλουριού, ο Άνθιμος Ανανιάδης βρίσκεται σε συζητήσεις με τους παραγωγούς των θρυλικών ταινιών και απομένουν λεπτομέρειες προκειμένου να δώσουν τα χέρια και να καμαρώσουμε έναν Έλληνα ηθοποιό σε έναν από τους ιστορικότερους ρόλους στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου.

Η 23η συνέχεια του δημιουργήματος του Ian Fleming με τίτλο “Skyfall” αναμένεται να είναι η τελευταία στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο Daniel Craig και την σκυτάλη εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παραλάβει ο 27χρόνος συμπατριώτης μας ο οποίος μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς «Μαρία η Άσχημη» μετακόμισε στην Αμερική όπου πλέον κάνει καριέρα με το όνομα Anthem Moss, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε αριστουργήματα όπως το «1001 ways to enjoy the missionary position” παραγωγής 2010.

Καλά πληροφορημένες πηγές του Κουλουριού προσθέτουν πως σημαντικό ρόλο στην επιλογή του Άνθιμου έπαιξε και η ίδια η Βασίλισσα Ελισσάβετ η οποία έχοντας παρακολουθήσει την καριέρα του νεαρού πρωταγωνιστή από το ξεκίνημα της θεωρεί πως ο ταλαντούχος ηθοποιός αποτελεί τον ιδανικό εκφραστή της αγγλικής ευγένειας και του βρετανικού φλέγματος. Η συμφωνία προβλέπει πως ο Anthem Moss θα πρωταγωνιστήσει στις 10 επόμενες ταινίες James Bond με οψιόν ανανέωσης για ακόμα 10. Μάλιστα ο Άνθιμος πρότεινε τον ρόλο του “Q” να τον αναλάβει ο πατριός του και πολυαγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, πρόταση την οποία οι παραγωγοί εξετάζουν με ιδιαίτερη θέρμη.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.