Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Mainly clear
11°C
 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα οργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ ενόψει του πολυνομοσχεδίου της κυβέρνησης

συριζα«Δεν θα τους περάσει» θα είναι το κεντρικό σύνθημα της συγκέντρωσης που οργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στα μέτρα-λαίλαπα που φέρνει η τρόικα και οι εγχώριοι συνεργάτες τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, ως η μόνη αντιμνημονιακή δύναμη της χώρας που δεν έχει πρόβλημα να ψηφίσει μνημόνια,  καλεί όλους τους Έλληνες, ανεξαρτήτως πολιτικής προτίμησης, να κατέβουν στις πλατείες και να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους αυτούς που καπηλεύτηκαν την ψήφο και τα όνειρά τους.

«Αυτές τις μέρες, ζούμε το απόλυτο αδιέξοδο της κυβερνητικής αυταπάτης. Κάποιοι θεώρησαν πως κάνοντας τον καλό μαθητή και εφαρμόζοντας κατά γράμμα το μνημόνιο, θα είχαμε την επιείκεια των πιστωτών και τη στοργή των αγορών. Όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε τα μνημόνια και τις πολιτικές τους, ο λαός θα νικήσει» αναφέρει το μήνυμα που έστειλε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας στη νεολαία του κόμματος.

Στη συγκέντρωση θα συμμετέχει σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, σχεδιάζεται μια φαντασμαγορική είσοδος στην πλατεία Συντάγματος, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, οι βουλευτές που θα έχουν μόλις ψηφίσει τα μνημονιακά νομοσχέδια θα βγαίνουν τρέχοντας από τη Βουλή και θα κάνουν «high-five» με αλυσίδα βουλευτών που θα έχουν ήδη ψηφίσει τα μέτρα και θα βρίσκονται έξω διαμαρτυρόμενοι, στα πρότυπα του NBA. Την χορογραφία της ενέργειας αυτής, αναμένεται να υπογράφει ο Πάνος Μεταξόπουλος.

Η αστυνομία εκφράζει πάντως επιφυλάξεις σχετικά με το κατά πόσον θα είναι εύκολο να  τηρήσει την τάξη στην συγκέντρωση. Πήγες που πρόσκεινται στην ηγεσία της ΕΛΑΣ και θέλησαν να παραμείνουν ανώνυμες σχολίαζαν στο «Κουλούρι» πως πολιτικά πρόσωπα, που πιθανότατα θα έχουν ήδη ψηφίσει τα μέτρα, ενδέχεται να υποδαυλίσουν την οργή του πλήθους παροτρύνοντας τον κόσμο να εισέλθει στη Βουλή ώστε να σταματήσει την ψηφοφορία των νομοσχεδίων τα οποία θα έχουν ήδη υπογράψει.

Το «Κουλούρι» θα βρίσκεται όπως πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και θα σας μεταφέρει άμεσα όλα τα τεκταινόμενα.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.