Νυχτώνει σε λίγο
Clear sky
10°C
 

Μονίμως πηγμένη τα πρωινά η δημοσιογράφος του MEGA Βίκυ Κατεχάκη

IMG_3735Στο απροχώρητο φαίνεται πως έχει φτάσει η κατάσταση με τη δημοσιογράφο του MEGA, Βίκυ Κατεχάκη, η οποία όπως μεταφέρουν απολύτως αξιόπιστες πηγές, εμφανίζεται να είναι ιδιαίτερα πηγμένη κάθε πρωί.

Η έμπειρη ρεπόρτερ παρουσιάζεται κάθε πρωί στο κανάλι της Μεσογείων έχοντας τεράστιο φόρτο εργασίας, γεγονός που την κάνει πολλές φορές απροσπέλαστη για τους συναδέλφους της, οι οποίοι δεν διστάζουν να προειδοποιήσουν τους νεότερους να την αποφεύγουν κατά τις ώρες αιχμής, μιας και εμφανίζεται να είναι «κολλημένη» στις δουλειές της, δημιουργώντας κίνηση στους διαδρόμους του καναλιού. Άνθρωποι από το περιβάλλον του MEGA, συστήνουν στους αμύητους να προτιμούν εναλλακτικές οδούς για να ολοκληρώσουν τη δουλειά τους, περιμένοντας υπομονετικά μέχρι και το μεσημέρι, όταν η Β. Κατεχάκη έχει πλέον αποσυμφορηθεί.

«Η κ. Κατεχάκη κλείνει πλέον 15 χρόνια στο κανάλι και οι παλαιότεροι ξέρουμε πως να τη χειριστούμε. Το πρωί καλό είναι να την παρακάμπτεις είτε να την πιάνεις από ψηλά, δηλαδή από τα σημαντικά θέματα, αλλιώς σου ανάβει κόκκινο φανάρι και άντε να ξεμπλέξεις. Όταν δε, έχει συμβεί κάποιο ατύχημα στην Κατεχάκη, τότε μπορείς να μείνεις στο γραφείο της κολλημένος για ώρες, ακούγοντας την γκρίνια της. Μόλις ηρεμήσει και τακτοποιήσει τις δουλειές της τότε γίνεται άλλος άνθρωπος, θα την παρομοιάζαμε με έναν άδειο δρόμο δίχως σταματημό», περιγράφει στενός συνεργάτης της 39χρονης δημοσιογράφου.

Το «Κουλούρι» προσπάθησε να επικοινωνήσει και με την ίδια την κυρία Κατεχάκη, η οποία ωστόσο δήλωσε «κλειστή μέχρι νεωτέρας λόγω έργων στο γραφείο της».


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.