Ιουλιανά
Partly cloudy
37°C
 

Συντάκτης του «Κουλουριού» πρέπει να γράψει χιουμοριστικό άρθρο

«Ευρηματικός 27χρονος γυρνάει ανάποδα το self test και γίνεται αρνητικό», μπα δεν είναι καν αστείο αυτό σκέφτηκε συντάκτης του «Κουλουριού» στις 11:29 τη νύχτα της Τρίτης, 29 Μαρτίου 2022, διαγράφοντας την πρόταση που μόλις έγραψε.

Ο συντάκτης, που είχε επωμιστεί τη συγγραφή χιουμοριστικού άρθρου αλλά στην πράξη έγραφε και έσβηνε προτάσεις χωρίς κάποιον προφανή λόγο, βρισκόταν στο κρεβάτι του με τις πιτζάμες, φορώντας παντόφλες από ξενοδοχείο και με την τηλεόραση να παίζει χωρίς ήχο ντοκιμαντέρ για τα ψάρια που ζουν στα βάθη των ωκεανών.

«Road trip με μηχανές στη Λατινική Αμερική κανονίζει ο Αλέξης Τσίπρας», ούτε αυτό είναι αστείο, μάλλον ωραίο ακούγεται, σίγουρα θα ήταν καλύτερο για τον ίδιο από το να μείνει στην Ελλάδα το Πάσχα.

Τι αστείο μπορεί να ειπωθεί που να μην ξεφτίσει αμέσως και γιατί να φέρει κανείς ένα νέο αστείο στον κόσμο σήμερα, σκεφτόταν όσο έκανε διάλειμμα για να βουρτσίσει τα δόντια του και να φάει μια kinder bueno. Όταν επέστρεψε η τηλεόραση έπαιζε ενημερωτική εκπομπή για τον πόλεμο στην Ουκρανία και άλλαξε γρήγορα κανάλι.

«Σε "Νίκος Κούρκουλος" μετονομάζεται το μεγαλύτερο υδροηλεκτρικό φράγμα στην Κόστα Ρίκα», αυτό είναι απλά παράξενο, δεν βγάζει νόημα, γιατί να το σκεφτεί και ακόμα περισσότερο γιατί να το διαβάσει κανείς.

Λίγο πριν αποκοιμηθεί με τον υπολογιστή στα πόδια, ο ανέμπνευστος συντάκτης αναζήτησε στο Google «ανέκδοτα για πολύ γέλιο», «κυπριακές παροιμίες και τι σημαίνουν», «πρόσφατες φωτογραφίες του Πάνου Καμμένου» και «μετρό Θεσσαλονίκης: πώς προχωρούν οι εργασίες», δυστυχώς όμως χωρίς αποτέλεσμα.

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, το παρόν κείμενο επιμελείται ο αρχισυντάκτης του «Κουλουριού», ένας καλοσυνάτος μα συνάμα παθιασμένος άνθρωπος, ο οποίος νιώθει ασφαλώς απογοητευμένος αλλά και ταυτόχρονα ανακουφισμένος καθώς το άρθρο είναι τόσο μεγάλο που κανείς δεν πρόκειται να το διαβάσει μέχρι το τέλος.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.