Χριστούγεννα σε τρεις μήνες
Mainly clear
20°C
 

Απαγόρευση μεταφοράς πυρσού και τσουγκράνας επιβλήθηκε στους οργισμένους περαστικούς μετά τις αποκαλύψεις για το έγκλημα της Πάτρας

Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση μετά τις αποκαλύψεις για το ειδεχθές έγκλημα που φέρεται ότι τελέστηκε στην Πάτρα, όπου πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο σπίτι της κατηγορούμενης και χτυπούσε τις πόρτες του σπιτιού ζητώντας από όσους βρίσκονται μέσα να βγουν έξω και να απολογηθούν για τους θανάτους των τριών παιδιών.

Πλέον, η γυναίκα αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή για να καταθέσει, με την αστυνομία να παίρνει τα μέτρα της για την αποφυγή των χειρότερων. Έτσι, ζήτησε από όσους οργισμένους πολίτες δώσουν το «παρών» στο σημείο, να αφήνουν τις τσουγκράνες και τους πυρσούς τους στο σπίτι, απειλώντας με βαριά πρόστιμα σε διαφορετική περίπτωση.

Μάλιστα, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της ΕΛ.ΑΣ., αν κάποιος παραβιάσει την απαγόρευση, τότε θα του απαγορευτεί τόσο το να πάρει θέση για την υπόθεση στα κοινωνικά δίκτυα, όσο και το να ερωτηθεί από τους δικαστές για την ποινή που τελικά θα επιβάλλει αν η γυναίκα καταδικαστεί.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.