Καλό χειμώνα
Mostly sunny
27°C
 

Προβληματισμένος ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου από την εμφάνιση του Βαγγέλη Ιωάννου, σκέφτεται να επιστρατεύσει άμεσα το «γκρανγκινιολικό, χιτσκοκικό»

Με δύο πολύ σπουδαίες εμφανίσεις των Δημήτρη Χατζηγεωργίου και Βαγγέλη Ιωάννου ξεκίνησε το Ευρωμπάσκετ 2022, με τους δύο δημοσιογράφους να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, επιστρατεύοντας μερικές από τις πιο δυνατές τους ατάκες, ήδη από το ξεκίνημα.

Μετά την καμπύλη στα σουτ, τα corner threes και τις 45 μοίρες της πρεμιέρας, ο Βαγγέλης Ιωάννου έκανε ρελάνς στην αναμέτρηση με την Ιταλία, ρίχνοντας στη μάχη την Tyler Time, τον Κώστα Σλούκα που σουτάρει και πασάρει πιο γρήγορα από τη σκιά του και το ελληνικό φαινόμενο, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Πλέον, αναμένουμε με αγωνία τη συνέχεια, με τον Δημήτρη Χατζηγεωργίου να σκέφτεται να ρίξει πιο νωρίς από ό,τι υπολογίζε στη μάχη τα μεγάλα του όπλα, καθώς στον αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία σκέφτεται να χρησιμοποιήσει το θρυλικό «χιτσκοκικό, γκρανγκινιολικό φινάλε», ακόμη κι αν κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο με βάση τα προγνωστικά της αναμέτρησης.

«Ίσως μιλήσει για χιτσκοκικό, γκρανγκινιολικό φινάλε πρώτης περιόδου, όλα είναι πιθανά σε αυτή τη φάση», σχολίαζαν στελέχη της ΕΡΤ. Μείνετε συντονισμένοι στο «Κουλούρι» για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.