Καλό χειμώνα
Mostly sunny
27°C
 

Δεν συμφωνεί ο πρωθυπουργός με την θεραπεία που πρότεινε τηλεφωνικά ο γιατρός στον Νίκο Ανδρουλάκη μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη

Ρήξη χιαστού είναι η διάγνωση του τραυματισμού του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη στις εκδηλώσεις του κόμματος για τη 3η Σεπτέμβρη, στο Ζάππειο.

Ο κ. Ανδρουλάκης μετείχε για λίγα λεπτά σε αγώνα μπάσκετ στο γηπεδάκι που έχει στηθεί στον περίβολο του Ζαππείου όταν τραυματίστηκε. Μετά τη διάγνωση, ο πολιτικός συνομίλησε τηλεφωνικά με τον προσωπικό του ιατρό, ο οποίος του συνέστησε συντηρητική αγωγή, αποφεύγοντας το χειρουργείο.

Ωστόσο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ακούγοντας τη σχετική συνομιλία, δεν έκρυψε τις επιφυλάξεις του, επικοινωνώντας μάλιστα με τον κ. Ανδρουλάκη για να τους τις εκφράσει. «Νίκο, καλύτερα να το χειρουργήσεις για να ξεμπερδεύεις», ήταν τα σχετικά λόγια του πρωθυπουργού, τονίζοντάς του ωστόσο πως χαίρεται που διαπιστώνει πως δεν χάνει το κέφι του, αφού τον άκουσε αρκετά κεφάτο στις συζητήσεις του με τους κοντινούς του ανθρώπους.

Σε κάθε περίπτωση, ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας διαβεβαίωσε τον συνάδελφό του πως θα παρακολουθεί την πορεία της αποθεραπείας του και θα επανέρχεται με συμβουλές όποτε το κρίνει σκόπιμο.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.