Ιουλιανά
Clear sky
28°C
 

Μία βραδινή βόλτα στον Πύργο Ηλείας θα είναι η πρώτη δοκιμασία των παικτών του «Survival»

dcvdfΑπό πολύ νωρίς αναμένεται να πέσουν στα βαθιά οι συμμετέχοντες του νέου ριάλιτι παιχνιδιού επιβίωσης του καναλιού Ε, το οποίο θα ξεκινήσει να προβάλλεται απόψε.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει αποκλειστικά το «Κουλούρι», τα μέλη των δύο ομάδων μπήκαν απ' την πρώτη κιόλας δοκιμασία στα δύσκολα, αφού κλήθηκαν να πραγματοποιήσουν μια βραδινή βόλτα στην πόλη του Πύργου, χωρίς καμία απολύτως προστασία. Στόχος της δοκιμασίας, ήταν οι παίκτες να ολοκληρώσουν την  τρίωρη περιήγησή τους στα στενά της πρωτεύουσας του νομού Ηλείας, δίχως να ξεσπάσουν σε κλάματα ή να ματώσουν από τα μάτια τους.

Πηγές της εκπομπής μάλιστα, μας ενημέρωσαν πως κανένας παίκτης δεν κατόρθωσε να ολοκληρώσει την αποστολή, με μερικούς εξ αυτών μάλιστα να καταλήγουν στο νοσοκομείο, με σοβαρές ζημιές στην όραση και την ακοή τους. Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με τον παρουσιαστή της εκπομπής, Κώστα Σόμμερ, ο οποίος ωστόσο δεν μπορούσε να μας μιλήσει καθώς φιλούσε τον εαυτό του στον καθρέφτη του δωματίου του, με τον Μένιο Φουρθιώτη να τον παρακολουθεί κλαίγοντας.

Προς το παρόν, άγνωστο παραμένει αν το συγκεκριμένο επεισόδιο θα προβληθεί κανονικά, ενώ ήδη οι παίκτες κέρδισαν μια βραδιά με ποντιακούς χορούς ως αποζημίωση.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.