Πάει κι αυτό
Overcast
25°C
 

Μουσικόφιλος αγοράζει εισιτήριο για το Ejekt, σημειώνει να μην κανονίσει τίποτα την τελευταία εβδομάδα Ιουνίου του 2023

Γεμάτος ενθουσιασμό 36χρονος αγόρασε εισιτήριο για μουσικό φεστιβάλ που είναι προγραμματισμένο μεσοβδόμαδα για την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου.

Ο άνδρας, ο οποίος τελευταία φορά είχε πάει στο Εjekt festival το μακρινό 2007, ανυπομονεί να ξαναζήσει τα νεανικά του χρόνια μαζί με την παρέα του χορεύοντας και φωνάζοντας υπό τους ήχους ενός εκ των αγαπημένων του συγκροτημάτων.

Προνοητικός πλέον και έμπειρος ο 36χρονος, έχει ήδη πάρει άδεια από τη δουλειά για την επόμενη μέρα, και έχει δεσμεύσει την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου του 2023 για την πιθανότητα ματαίωσης της συναυλίας και επαναπρογραμματισμού της για τότε.

Αφού διάβασε τους όρους της αγοράς του εισιτηρίου, βεβαιώθηκε πως δεν θα χρειαστεί τα χρήματα για τουλάχιστον 3 χρόνια, και κατάλαβε πως σε περίπτωση ακύρωσης της συναυλίας δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων αλλά θα μπορεί να πάρει vouchers για αγορά νυχοκοπτών δεν δίστασε να βγάλει την κάρτα του από το πορτοφόλι και να αγοράσει το «μαγικό χαρτάκι».

Οι καλλιτέχνες οι οποίοι θα εμφανιστούν στο φεστιβάλ δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα στο σύνολο τους, παρά μόνο δύο ονόματα. Ο 36χρονος ελπίζει η εταιρία παραγωγής να εμφανίσει τρεις ακόμα λαγούς από το καπέλο της και να ανακοινώσει τους NOFX, τους Blind Guardian, και τον James Holden για το άφτερ, για να του χαρίσει την καλύτερη μέρα της ζωής του.

Ο 36χρονος, ο οποίος συνειδητοποιεί πως θα είναι τουλάχιστον 37 όταν και αν θα γίνει το φεστιβάλ, έχει ήδη κάνει τη μελέτη του βλέποντας πως οι τρεις του επιθυμίες θα βρίσκονται στην Ευρώπη και δεν έχουν κανονίσει εμφανίσεις γύρω από την ημερομηνία και ελπίζει σε τρία θαύματα.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.