Πάει κι αυτό
Clear sky
22°C
 

Στροφή στην καριέρα τους πραγματοποιούν trap καλλιτέχνες μετά τη διαφήμιση του Ιnstateacher.gr

Υπό εξαφάνιση είναι πλέον το δημοφιλές είδος της trap μουσικής στη χώρα μας, αφού όλο και περισσότεροι εκπρόσωποί της εγκαταλείπουν την σκηνή για μια νέα καριέρα στα ιδιαίτερα μαθήματα.

Αιτία, δεν είναι άλλη από την διαφήμιση του Instateacher.gr, στην οποία καθηγητής φαίνεται να υιοθετεί το στιλ καλλιτέχνη της trap προκειμένου να προσεγγίσει τον νεαρό μαθητή του. Έτσι, γνωστοί μουσικοί όπως ο Sin Boy, ο Snik, ο Light και διάφοροι ακόμα με ξένα ονόματα που δεν βγάζουν νόημα, αναζητούν μαθητές του λυκείου προκειμένου να τους διδάξουν τις βασικές αρχές του mumble rap, του swag και του snapchat.

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με γνωστό Έλληνα trapper την ώρα που κολλούσε κάρτες με τα στοιχεία του σε περίπτερο της γειτονιάς του, ο οποίος τόνισε: «μφχμηφ μαν, φηφκμανρεσει μπόι, αλλά τρβα μην μάει μπηζηψηφ φλόου, μαμά, μπλινγκ, μπάσκετ χαλόου κίτι», δίχως να αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες.

Πλέον, μοναδικός εκπρόσωπος της trap στην Ελλάδα απέμεινε ο Γιώργος Τράγκας, εκτοξεύοντας ήδη την χρηματιστηριακή του αξία στο τριπλάσιο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.