Ιουλιανά
Partly cloudy
37°C
 

Τη μεταφορά Θεσσαλονικέων από τους Black Keys κατευθείαν στο κέντρο που εμφανίζεται ο Παντελίδης κανονίζει η Didi Music

pantelidis_cΜια ιδιαίτερη υπηρεσία θα περιμένει το κοινό που σκοπεύει να ταξιδέψει από τη Θεσσαλονίκη για την επερχόμενη συναυλία των Black Keys. Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας, Didi Music, επτά πούλμαν θα είναι διαθέσιμα ώστε να εξυπηρετήσουν τους Θεσσαλονικείς φίλους του συγκροτήματος. Τα πούλμαν θα φροντίσουν για την μεταφορά του κοινού προς και από τον συναυλιακό χώρο, ενώ μετά το πέρας της συναυλίας ο στόλος των οχημάτων θα μεταβεί εγκαίρως στην Πύλη Αξιού, όπου εμφανίζεται ο Παντελής Παντελίδης.

«Θέλαμε να ανταμείψουμε τον κόσμο της συμπρωτεύουσας που επί 20 χρόνια στηρίζει τις εκδηλώσεις μας και είναι πιστός στα συγκροτήματα που φέρνουμε. Ξέρουμε πως η πλειονότητα θα θέλει να βρεθεί εγκαίρως στην Πύλη Αξιού για να συνεχίσει το γλέντι με τον Παντελή Παντελίδη και την Πάολα. Η μίσθωση των λεωφορείων ήταν το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε γι'αυτούς» σχολίασε ο εκπρόσωπος τύπου της διοργανώτριας εταιρείας.

Τα λεωφορεία αναμένονται να ξεκινήσουν το μεσημέρι της 30ης Μαΐου από τη Ροτόντα με προορισμό το Terra Vibe της Μαλακάσας. Κατά τη διαδρομή θα πραματοποιήσουν στάσεις σε Κατερίνη, Λάρισα και Λαμία, προκειμένου να εξυπηρετηθεί και το κοινό από άλλος νομούς της χώρας.

Μετά το πέρας της συναυλίας, ο στόλος των πούλμαν θα μεταβεί χωρίς καμία στάση στην Πύλη Αξιού, για να μπορέσουν οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν από την αρχή την εμφάνιση του Παντελή Παντελίδη. Σημειώνεται πως η αναχώρηση από τη Μαλακάσα θα γίνει εγκαίρως και το κοινό καλείται να μεταβεί χωρίς χρονοτριβή στο σημείο αφετηρίας. Κατά τις διαδρομές από και προς τη συμπρωτεύουσα, στα οχήματα θα σερβίρονται αναψυκτικά αλλά και αλκοολούχα ποτά, ενώ η Didi Music έχει υποσχεθεί μουσικό πρόγραμμα ανάλογο της βραδιάς. Οι κρατήσεις θα μπορούν να γίνονται μόνο για άρτιους αριθμούς επιβατών, καθώς οι θέσεις στα οχήματα είναι διπλές.

Εξαίρεση αποτελούν οι πολυπόθητες «γαλαρίες» των πούλμαν που θα διατίθενται για κρατήσεις 5 ατόμων και θα μπορούν να συνδυαστούν και με άλλες κρατήσεις. Υπενθυμίζεται πως ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και κρατήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι πέρατος της διαθεσιμότητας.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.