Τζιτζίκια
Partly cloudy
24°C
 

Τον έρωτα αντιμνημονιακού με μνημονιακή θα εξιστορεί η νέα σειρά του Μανούσου Μανουσάκη

0656Τη μεγάλη του επιστροφή στα τηλεοπτικά δρώμενα σχεδιάζει έπειτα από απουσία 8 ετών ο Μανούσος Μανουσάκης. Ο πετυχημένος σκηνοθέτης έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον ΑΝΤ1 για τη μεταφορά στην μικρή οθόνη μιας δραματικής ιστορίας, η οποία θα περιγράφει τον απαγορευμένο έρωτα ενός φανατικά αντιμνημονιακού νεαρού με μια μνημονιακή κοπέλα.

Συγκεκριμένα, το σενάριο θα παρουσιάζει τη ζωή του 31χρονου Νίκου, ο οποίος διανύει το 13ο έτος των σπουδών του στο Πανεπιστήμιο της Παντείου. Ο νεαρός ασχολείται με την ποίηση και το φλάουτο και αποτελεί ενεργό μέλος της παράταξης των ΕΑΑΚ, ενώ τάσσεται σθεναρά κατά των πολιτικών των μνημονίων και της Ευρώπης γενικότερα. Κατά τη διάρκεια μιας εξόδου του σε μπαρ της πόλης, ο Νίκος θα γνωρίσει την 25χρονη Έλενα, η οποία εργάζεται ως δικηγόρος και τάσσεται υπέρ των μνημονίων, του ευρώ και της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας. Οι δυο τους δεν θα αργήσουν να ερωτευτούν, ωστόσο οι πολιτικές τους διαφορές αποτελούν πηγή διαρκούς έντασης. Θα καταφέρουν να αφήσουν στην άκρη τις πολιτικές τους αντιπαραθέσεις ώστε να ζήσουν απρόσκοπτα τις στιγμές πάθους τους;

Μάλιστα, η σειρά θα τοποθετείται κατά τη διάρκεια των ημερών του δημοψηφίσματος, με τον πυρετό του «Ναι» και του «Όχι» να υποσκάπτει διαρκώς τα θεμέλια αυτής της νέας σχέσης. Στο ρόλο του Νίκου, αναμένεται να δούμε τον Κλέωνα Γρηγοριάδη, ενώ την Έλενα θα υποδυθεί η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον Οκτώβρη, ενώ τα γυρίσματα αναμένεται να πραγματοποιηθούν τους επόμενους μήνες σε Αθήνα, Ανάφη και Βρυξέλλες.

«Έχω αποδείξει ότι μπορώ να εξιστορήσω με τον καλύτερο τρόπο απαγορευμένους έρωτες οι οποίοι ξεπερνάνε τα κοινωνικά στερεότυπα και τις ταξικές νόρμες. Μετά τον Τούρκο και την Ελληνίδα, τον παπά και τη Χριστιανή και την Τσιγγάνα με τον Γκλέτσο, ήρθε η ώρα να ζήσουμε και τη μεγάλη αγάπη ενός αντιμνημονιακού με μια μνημονιακή, πιάνοντας τον παλμό της εποχής», σημείωσε στη συνέντευξη τύπου ο 62χρονος σκηνοθέτης.

Πλέον, απομένει η απάντηση του Mega, με τις φήμες να μιλάνε για την παραγωγή τηλεοπτικής σειράς η οποία θα παρουσιάζει τον έρωτα μέλους της αριστερής πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ με νεαρή η οποία στηρίζει τις επιλογές του Αλέξη Τσίπρα.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.