Τζιτζίκια
Mostly clear
27°C
 

Στην τελική ευθεία το ριμέικ της ταινίας «Mementos» με πρωταγωνιστές μόνο καραμέλες

960Ιδιαίτερα ευχάριστα είναι τα νέα για τους φίλους του κινηματογράφου και ιδιαίτερα όσους συνδυάζουν την αγάπη τους για το καλό σινεμά με το πάθος για τη ζάχαρη και τις καραμέλες, αφού φαίνεται πως το ριμέικ της ταινίας «Memento» βρίσκεται πια στην τελική του ευθεία, κάτι που όλοι οι φανατικοί σινεφίλ περίμεναν εδώ και χρόνια πώς και πώς.

Ωστόσο, η νέα εκδοχή της ταινίας η οποία είχε πρωτοκυκλοφορήσει το 2000 με σκηνοθέτη τον Κρίστοφερ Νόλαν, αναμένεται να έχει μια σημαντική διαφορά από την αυθεντική. Συγκεκριμένα, μετά την επιδημία της «Mentos fever» η οποία έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο, η ταινία θα ονομάζεται «Meμένος», και στους κεντρικούς ρόλους θα βρίσκονται αποκλειστικά καραμέλες.

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με τον ίδιο τον Κρίστοφερ Νόλαν, ο οποίος αποκάλυψε: «Από τότε που έφαγα Mentos, τα φαντάζομαι όλα με καραμέλες. Πλάθω ιστορίες με αυτές, φαντάζομαι όλες τις σημαντικές μου ταινίες με αυτές στους κεντρικούς ρόλους και οραματίζομαι ένα Όσκαρ με μια μεγάλη καραμέλα στο κεφάλι. Απορώ γιατί έχανα το χρόνο μου με τους ανθρώπους τόσο καιρό. Οι καραμέλες είναι με διαφορά πολύ καλύτεροι ηθοποιοί, ζητάνε πολύ λιγότερα λεφτά, έχουν καλύτερη γεύση και δεν είναι και ντίβες».

Σύμφωνα με το νέο σενάριο,  οι καραμέλες θα προσπαθούν να μην φαγωθούν από τους ανθρώπους που υποφέρουν από το «Mentos fever», ωστόσο διαρκώς θα ξεχνάνε τι προσπαθούν να αποφύγουν με αποτέλεσμα να σημειώνουν πάνω τους διάφορα στοιχεία-κλειδί, με διαφορετικούς μαρκαδόρους, ανάλογα με το χρώμα της κάθε καραμέλας.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα βρίσκεται ο μεγάλος σταρ του χώρου των καραμελών, Ροδόλφος Σινεμέντος (χρώματος πορτοκαλί), ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιοι θα τον πλαισιώσουν. Φημολογείται πάντως πως οι φίλοι του κινηματογράφου θα απολαύσουν όλα τα χρώματα των καραμελών, ενώ ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί η γυμνή εμφάνιση της καραμέλας φράουλα, η οποία ας μην ξεχνάμε πως είχε προκαλέσει και σε προηγούμενη ταινίας της, η οποία περιελάμβανε σκηνή κανιβαλισμού, με την μία καραμέλα να τρώει την άλλη.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί στενά το ρεπορτάζ ωστόσο διαρκώς το ξεχνάει και θα προσπαθεί να κρατάει σημειώσεις για να σας κρατάει ενήμερους.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.