Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Clear sky
19°C
 

Με 500ευρα θα σκουπίζουν πλέον τα δάκρυά τους οι πρωταγωνιστές στις Οικογενειακές Ιστορίες

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να επιδοτήσει με 1 εκατομμύριο ευρώ την σειρά «Οικογενειακές Ιστορίες», η οποία προβάλλεται στην τηλεόραση του ALPHA.

Συγκεκριμένα, το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης που δίνει και την επιχορήγηση, εξέλαβε την εν λόγω τηλεοπτική παραγωγή ως «επενδυτικό σχέδιο» και τον παραγωγό της, ως «φορέα επενδυτικού σχεδίου», το οποίο, κατά το υπουργείο, «πληροί τα πολιτιστικά κριτήρια», όπως ορίζονται σε αναφερόμενη ΚΥΑ.

Το «Κουλούρι», έκανε το σχετικό ρεπορτάζ και πληροφορήθηκε πως το ποσό αυτό δικαιολογείται πλήρως, αφού θα ενσωματωθεί οργανικά στο σενάριο της σειράς. Έτσι, στο εξής, σε όλες τις δραματικές σκηνές, οι πρωταγωνιστές θα σκουπίζουν τα δάκρυά τους αλλά και τον ιδρώτα τους με χαρτονομίσματα των 500 ευρώ, ενώ τα ερωτικά ραβασάκια και πάσης φύσεως σημειώματα, θα γράφονται πάνω σε 50ευρα και και 200ευρα.

Ακόμη, το σενάριο της σειράς θα μοιράζεται στους πρωταγωνιστές πάνω σε 20ευρα, μιας και οι ατάκες χωράνε με άνεση εκεί, ενώ δεν αποκλείεται να δοθεί και κάποιος κεντρικός ρόλος σε ένα χαρτονόμισμα, το οποίο έτσι κι αλλιώς δεν έχει να ζηλέψει κάτι σε υποκριτικές ικανότητες από τους λοιπούς ηθοποιούς.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.