Πάει κι αυτό
Mainly clear
22°C
 

Στη βολιώτικη παταούγκα θα διαγωνιστούν οι παίκτες του MasterChef

Μία τολμηρή και άκρως ανατρεπτική δοκιμασία περιμένει τους παίκτες του ριάλιτι τηλεπαιχνιδιού μαγειρικής MasterChef την Τετάρτη 11/5, καθώς θα κληθούν να ετοιμάσουν από μία βολιώτικη παταούγκα, δηλαδή πεϊνιρλί γεμιστό με πατάτες τηγανιτές και σως ουγγαρέζα.

Πρόκειται για μια από τις πιο απαιτητικές δοκιμασίες του παιχνιδιού καθώς η παρασκευή της παταούγκας κρύβει πολλούς κινδύνους και θέλει ιδιαίτερη προσοχή ώστε να «δέσουν» σωστά οι γεύσεις και το αποτέλεσμα να είναι αυτό που πρέπει. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως από τα 94 εστιατόρια με αστέρια Μισελέν στο Παρίσι, μόνο τα 2 σερβίρουν παταούγκα.

Μάλιστα οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν να αντιμετωπίσουν και μια επιπρόσθετη δυσκολία, καθώς όπως έγινε γνωστό δεν θα τους επιτραπεί να καταναλώσουν αλκοόλ πριν την παρασκευή αλλά και την κατανάλωση της παταούγκας.

Οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δεν θέλησαν να προβούν σε κάποιο σχόλιο και αρκέστηκαν να επισημάνουν πως έχουν φροντίσει ήδη να προμηθευτούν χάπια, προβιοτικά και γαλακτοβάκιλλoυς για το έντερο και το στομάχι.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.