Σαρακοστή κοντή γιορτή
Mainly clear
20°C
 

Το δικαίωμα να ντυθεί τίγρης σε ασκήσεις του ΝΑΤΟ θα κερδίζει ο νικητής της φορολοταρίας κάθε μήνα

Μια πολλά υποσχόμενη συνέργεια ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την Βορειοατλαντική Συμμαχία του ΝΑΤΟ μετά την άσκηση μεσαίας κλίμακας «NATO Tiger Meet 2022» που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στον Άραξο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί, κάθε μήνα ο τυχερός της φορολοταρίας του Υπουργείου Οικονομικών και της ΑΑΔΕ θα κερδίζει το δικαίωμα να ποζάρει με στολή τίγρη μπροστά σε στρατιωτικά αεροπλάνα στις μελλοντικές ασκήσεις της Συμμαχίας, όπου αγήματα στρατιωτών θα τον ή την χαιρετούν επισήμως.

Το εν λόγω προνόμιο θα αποτελέσει το ύψιστο έπαθλο της κληρωτίδας και θα είναι ακατάσχετο, ενώ δεν θα υπόκειται σε ενδεχόμενη ακύρωση λόγω πανδημίας ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Άρα αν κάποιο μήνα δεν πραγματοποιηθεί άσκηση του ΝΑΤΟ, το δικαίωμα στην ενδυμασία-τίγρης θα μεταφέρεται αυτόματα στην επόμενη προγραμματισμένη ημερομηνία.

Την ανακοίνωση της είδησης χαιρέτισε ο Γάλλος κωμικός Rémi Gaillard, ο οποίος ήταν εκείνος που μέχρι τώρα παρίστανε τον πιλότο και ντυνόταν τίγρης στις ασκήσεις. Ο 47χρονος κάτοικος Μονπελιέ και σταρ του YouTube παραδέχτηκε πως θα του λείψει η εμπειρία αλλά τόνισε πως στηρίζει το εγχείρημα του Υπουργείου Οικονομικών και ευχήθηκε καλή τύχη στους Έλληνες φορολογούμενους.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί στενά την υπόθεση και αναμένει με ανυπομονησία τα αποτελέσματα της επόμενης φορολοταρίας.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.