Αφρικανικά πόνι
Mainly clear
21°C
 

Με διαφορετικούς ηθοποιούς θα ξαναγυριστούν όλες οι παλιές σειρές του Πέτρου Φιλιππίδη

Στο...χρονοντούλαπο της ιστορίας έχουν μπει οι τηλεοπτικές σειρές με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη, λόγω των κατηγοριών για βιασμό που τον επιβαρύνουν και τον έχουν οδηγήσει στη φυλακή.

Όλα τα κανάλια αρνούνται να δείξουν τις παλαιότερες επιτυχίες του καλλιτέχνη, με το τηλεοπτικό κοινό να δείχνει κατανόηση, ωστόσο να μην κρύβει το γεγονός πως αρκετές από αυτές του λείπουν, με τις νεότερες κωμωδίες να μη δείχνουν ικανές να καλύψουν το κενό.

Έτσι, έπειτα από συνάντηση που έγινε στο σωματείο των ηθοποιών, αποφασίστηκε όλες οι παλαιές σειρές του ηθοποιού να γυριστούν ξανά, είτε με τους ίδιους ηθοποιούς και έναν αντικαταστάτη του Πέτρου Φιλιππίδη, είτε με νέους, αν οι παλιοί συντελεστές δεν δύνανται ή δεν βρίσκονται πια εν ζωή.

Έτσι, του χρόνου το τηλεοπτικό πρόγραμμα θα αποτελείται κατά κύριο λόγο από τις παλαιές επιτυχίες του Πέτρου Φιλιππίδη, όπως το «50-50», το «Πέτρος και τα κορίτσια του» και το «Λάκης ο Γλυκούλης», με νέους πρωταγωνιστές, ενώ δεν αποκλείεται να γυριστούν ξανά τόσο οι διαφημίσεις, όσο και οι συνεντεύξεις που είχε δώσει στο παρελθόν ο ίδιος.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.