Πάει κι αυτό
Overcast
24°C
 

«Είμαι μονίμως μεθυσμένος», παραδέχεται ο Κωνσταντίνος Τζούμας

Έχει χαρακτηριστεί ένας σύγχρονος φιλόσοφος της γενιάς μας, ένας ποητής του ραδιοφώνου και της Τέχνης και δεν είναι λίγες οι φορές που μεγάλες προσωπικότητες έχουν εκφραστεί με άκρως κολακευτικά λόγια για την παρουσία του. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Τζούμα, ο οποίος αποφάσισε να προχωρήσει σε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί.

Μιλώντας στο «Κουλούρι», ο ηθοποιός ανοίγει την καρδιά του και παραδέχεται: «Σε όλες μου τις εκπομπές αλλά και τις δημόσιες μου τοποθετήσεις είμαι μεθυσμένος. Όλα αυτά που λέω είναι συνήθως το αλκοόλ που μιλάει και την επόμενη μέρα ούτε που θυμάμαι τί εχω πει. Ακούω τις εκπομπές μου μαγνητοφωνημένες και δεν το πιστεύω ότι αυτά που λέω έχουν τέτοια απήχηση και έχω φτάσει να θεωρούμαι μέχρι και φιλόσοφος».

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας, φανερά σκεπτικός, μας εξιστορεί πως ξεκίνησε αυτή η μεγάλη παρεξήγηση: «Έκανα εκπομπές ήδη τρία χρόνια στο ραδιόφωνο αλλά δεν με άκουγε ψυχή. Ήμουν έτοιμος να τα παρατήσω μέχρι που μια μέρα πήγα να κάνω εκπομπή έπειτα από ένα μεγάλο μου ξενύχτι, όντας μεθυσμένος. Δεν μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου, άρχισα να διαβάζω ακόμη και τα μηνύματα που είχα στείλει στην τότε κοπέλα μου στον 'αέρα'. Όταν συνήλθα πίστευα πως θα έχω απολυθεί αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη πληροφορήθηκα ότι η εκπομπή είχε τεράστια ακροαματικότητα. Τότε ήταν που ξεκίνησαν όλα».

Ο αγαπημένος παραγωγός συνεχίζει γελώντας: «Άρχισα να πηγαίνω στο στούντιο όλο και πιο μεθυσμένος και να λέω τα πιο απίστευτα πράγματα. Ο κόσμος μόλις ακούσει κάτι πρωτότυπο ή κάτι που αγνοεί αμέσως το θεωρεί ψαγμένο και έτσι έκανα τεράστια επιτυχία. Από ένα σημείο και μετά είχα ξεφύγει εντελώς. Διάβαζα αποσπάσματα από τη Βίβλο, την στήλη των Κοινωνικών από τις εφημερίδες, άρθρα από περιοδικά για κυνήγι και όλοι λέγανε πόσο ψαγμένος είμαι. Το αποκορύφωμα ήταν όταν άρχισα να διαβάζω τον τηλεφωνικό κατάλογο και μετά την εκπομπή είχαν έρθει 100 γυναίκες ντυμένες νύφες έξω από το στούντιο δηλώνοντας πως θέλουν να με παντρευτούν».

Δυστυχώς για το κοινό του, ο Κωνσταντίνος Τζούμας αναγκάστηκε να κόψει το αλκοόλ για να προστατέψει την υγεία του. Δηλώνει ωστόσο αισιόδοξος πως δεν θα χάσει τη φήμη του. «Όταν έχεις χτίσει ένα όνομα δεν το χαλάς εύκολα. Θυμάμαι στην εκπομπή της περασμένης εβδομάδας απλώς έβηχα για 2 ώρες και λίγη ώρα αργότερα γνωστός εκδοτικός οίκος ζήτησε τα δικαιώματα της εκπομπής προκειμένου να εκδοθούν σε βιβλίο», μας λέει κλείνοντας ο μεγάλος φιλόσοφος την ώρα που κάπνιζε το πούρο του μπροστά από το τζάκι των γραφείων του «Κουλουριού».


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.