Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Slight rain showers
14°C
 

Καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας μόλις πέφτει το σκοτάδι θα επιβάλλει ξανά η κυβέρνηση για εξοικονόμηση ενέργειας

Σε ανακοινώσεις σχετικά με την εξοικονόμηση ενέργειας στο Δημόσιο προχώρησε η κυβέρνηση ενόψει του δύσκολου χειμώνα που προμηνύει η απόφαση της Ρωσίας να διακόψει την παροχή φυσικού αερίου στην ΕΕ.

Περιορισμός του δημοσίου φωτισμού και οδηγίες για την εξοικονόμηση ενέργειας σε κτιριακές υποδομές είναι κάποια από τα μέτρα που θα ισχύσουν,  όμως όπως φαίνεται, η Νέα Δημοκρατία κρύβει κι άλλους άσους στο μανίκι της για την αντιμετώπιση της επερχόμενης κρίσης.

Έτσι, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει αποκλειστικά το «Κουλούρι», η κυβέρνηση σκοπεύει να επαναφέρει το αγαπημένο της μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας, επιβάλλοντας περιορισμούς μόλις πέσει το σκοτάδι, ώστε να εξοικονομηθεί η ενέργεια που απαιτείται. Παράλληλα, θα επανέλθει και το επιτυχημένο και δοκιμασμένο σύστημα των SMS, με τον αριθμό ωστόσο να αλλάζει, ώστε να μην υπάρχει σύγχυση σε περίπτωση νέας κρίσης στην πανδημία.

Εμείς προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τους αρμόδιους, αλλά είχαν ήδη αποσυνδέσει τα τηλέφωνα για λόγους οικονομίας, ενώ διαψεύστηκε κατηγορηματικά το σενάριο όλοι οι υπολογιστές στις δημόσιες υπηρεσίες να αντικατασταθούν από γραφομηχανές.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.