Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Thunderstorm
13°C
 

Τη δυνατότητα να επισκέπτονται κάθε Κυριακή τις νέες φρεγάτες θα έχουν οι συνταξιούχοι

Μετά τα 24 Rafale της Πολεμικής Αεροπορίας, με τη νέα Εταιρική Σχέση Ελλάδας – Γαλλίας ο στόλος της χώρας μας ενισχύθηκε με τρεις υπερσύγχρονες φρεγάτες Belh@rra, με ανοιχτή την προοπτική απόκτησης και των νέων κορβετών Gowind.

Ωστόσο, η ελληνογαλλική συμφωνία έφερε αντιδράσεις στις τάξεις της αντιπολίτευσης, με τον Υπουργό Επικρατείας να δηλώνει πως οι χαμηλοσυνταξιούχοι θα πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα στα αναδρομικά τους και τις φρεγάτες, δήλωση που αργότερα διέψευσε.

Το «Κουλούρι», έκανε το απαραίτητο ρεπορτάζ και είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ήδη βρέθηκε η χρυσή τομή, ώστε οι χαμηλοσυνταξιούχοι να αποζημιωθούν. Συγκεκριμένα, θα έχουν τη δυνατότητα, από αρχές Νοέμβρη, να επισκέπτονται τις νέες φρεγάτες στα λιμάνια που αράζουν. Εκεί, θα ξεναγούνται από αξιωματικούς, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να φορούν στολές και να ζουν για λίγες ώρες σαν κανονικά μέλη του στόλου.

«Μιλάμε για μια εμπειρία που είναι ανεκτίμητη και δεν μεταφράζεται σε λεφτά», σχολίασε ο κ. Γεραπετρίτης, επιβεβαιώνοντας μάλιστα πως από το νέο έτος, θα υπάρξει αντίστοιχο πρόγραμμα και για τις κορβέτες.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.