Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Partly cloudy
13°C
 

42χρονος απέκτησε ήδη συμπεριφορά νεόπλουτου μετά την ανακοίνωση του Food Pass από τον πρωθυπουργό

Ένα έκτακτο μέτρο ενίσχυσης των νοικοκυριών ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον κρατικό προϋπολογισμό το 2023.

Πρόκειται ουσιαστικά για Food Pass, καθώς θα καλύπτει μέρος των εξόδων των νοικοκυριών για αγορά τροφίμων. Όπως διευκρίνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το μηνιαίο όριο αγορών για ένα άτομο θα είναι 220 ευρώ, ποσό που θα αυξάνεται με επιπλέον 100 ευρώ για κάθε άλλο μέλος και έως τα 1.000 ευρώ αγορών.

Μετά τις παραπάνω ανακοινώσεις, ο Ευλάμπιος Στ. από τον Νέο Κόσμο αισθάνεται ήδη άλλος άνθρωπος και συμπεριφέρεται διαφορετικά. Συγκεκριμένα, όπως μαρτυρούν οι φίλοι του 42χρονου, ενώ μέχρι το βράδυ του Σαββάτου ο άντρας ήταν λαϊκό και προσγειωμένο παιδί, μετά την αναγγελία του επιδόματος αμέσως απέκτησε ύφος, θέλησε να βγαίνει μόνο με ευκατάστατους ανθρώπους και να πηγαίνει σε ακριβά μέρη και εστιατόρια.

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο Ευλάμπιος καπνίζει το πούρο του στο σαλόνι του και πίνει ένα ακριβό ουίσκι, ενώ όταν τον καλέσαμε στο τηλέφωνο, ο μπάτλερ του μας ενημέρωσε ότι δεν καταδέχεται να μιλήσει σε έναν φτωχό δημοσιογραφίσκο.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.