Αφρικανικά πόνι
Clear sky
30°C
 

Δουλειά στην Pixar βρήκε ο τεχνικός 3D απεικονίσεων του Νίκου Ευαγγελάτου

Το επόμενο κεφάλαιο στην καριέρα του ετοιμάζεται να ανοίξει ο 37χρονος Διομήδης Γκίζερ, τεχνικός υπεύθυνος απεικονίσεων της εκπομπής Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, που πριν λίγες ώρες αποδέχθηκε τη θέση του Lead 3D Designer στα κινηματογραφικά στούντιο της Pixar.

Ο 37χρονος τεχνικός αναμένεται να αναχωρήσει άμεσα για την Καλιφόρνια την ΗΠΑ, όπου θα καταπιαστεί στην αρχή με το post production της νέας «Μικρής Γοργόνας» αλλά και με το «Inside Out 2», «μπολιάζοντας» τη δημιουργική ομάδα της Pixar με τις εμπειρίες που κουβαλάει μαζί του από την απογευματινή ζώνη του Mega.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, το ταλέντο του Διομήδη είναι αδιαμφισβήτητο και ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί» σχολίασε σχετικά ο Πίτερ Χανς Ντόκτερ, επικεφαλής του αμερικανικού στούντιο. Όπως τόνισε, έχει ο ίδιος προσωπικά θαυμάσει τον Νίκο Ευαγγελάτο πάνω σε φλεγόμενο πλοίο, δίπλα σε τανκ στο μέτωπο της Ουκρανίας, πλάι στη βασίλισσα της Αγγλίας και στο προαύλιο βελγικής φυλακής.

Όπως είναι φυσικό, η αποχώρηση του κ. Γκίζερ αναμένεται να επιφέρει μεγάλο πλήγμα στην παραγωγή της εκπομπής Live News αλλά και προσωπικά στον Ν. Ευαγγελάτο, που προσπαθεί απαρηγόρητος τις τελευταίες ώρες να εγκαταστήσει το Adobe After Effects στον υπολογιστή του.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί την εξέλιξη της εγκατάστασης και θα ενημερώσει πρώτο αν ο τηλεπαρουσιαστής τα καταφέρει.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.