Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Overcast
13°C
 

Καλάθι των συναυλιών θα ανακοινώσει ενόψει του καλοκαιριού ο Άδωνις Γεωργιάδης

Μπορεί η χώρα να βρίσκεται σε προεκλογικό πυρετό, ωστόσο πολλοί είναι οι συμπολίτες μας οι οποίοι ήδη ανυπομονούν για την πληθώρα συναυλιών που έχει ανακοινωθεί ενόψει του φετινού καλοκαιριού.

Ωστόσο, εκτός από τον ενθουσιασμό και την αδημονία, κυριαρχεί και προβληματισμός, αφού οι τιμές των εισιτηρίων είναι αρκετά υψηλές και τα χρήματα που απαιτούνται για την παρακολούθηση όλων των event αστρονομικά.

Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Κουλουριού», ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, σκοπεύει να ανακοινώσει εντός της εβδομάδας τη δημιουργία του Καλαθιού των Συναυλιών, το οποίο θα περιλαμβάνει εισιτήρια για αρκετές καλοκαιρινές συναυλίες σε τιμές-πλαφόν, προσιτές για τους πολίτες.

Μάλιστα, πηγές του Μαξίμου δεν αποκλείουν και τη χορήγηση gig pass στους ευάλωτους πολίτες, με το συγκεκριμένο μέτρο να είναι ακόμη υπό σκέψη. Προς το παρόν τέλος, διαψεύδονται οι φήμες πως στο Καλάθι των Συναυλιών θα περιλαμβάνονται μόνο συναυλίες του Χρήστου Μάστορα και του Σταμάτη Σπανουδάκη, ενώ δε θα περιλαμβάνεται καμία συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου και του Σωκράτη Μάλαμα.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.