Τζιτζίκια
Clear
30°C
 

«Νανοκαλαμίδες»: Επικαλαμίδες με νανοτεχνολογία βγάζει ο Άδωνις Γεωργιάδης

Νέες επιχειρηματικές εξορμήσεις σχεδιάζει σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με ελληνική εταιρεία προκειμένου να λανσάρει στην αγορά επικαλαμίδες νέας, πατενταρισμένης νανοτεχνολογίας.

Όπως έκανε γνωστό ο κ. Γεωργιάδης, ονομάζονται «νανοκαλαμίδες» και είναι σχεδιασμένες να αντέχουν κλωτσιές άνω των 9.000 Νιούτον, την μέγιστη δύναμη που έχει καταγραφεί σε κλωτσιά από μαχητές πολεμικών τεχνών. Σημειώνεται πως περίπου 4.000 Νιούτον είναι συνήθως αρκετά για να σπάσουν ένα κόκκαλο, ενώ επιπλέον οι νανοκαλαμίδες προσφέρουν αίσθηση ζεστασιάς στα πόδια αλλά και ανακούφιση από χρόνιους πόνους, αναζωογόνηση και καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.

«Είμαι πάντα βιαστικός και συνέχεια σκοντάφτω κάπου, σε τραπέζια, σκαμπό ή πόδια περαστικών που τυχαίνει να τεντώνουν τη στιγμή που περνάω. Μου συμβαίνει πιο συχνά απ' ότι φαντάζεστε, όμως όχι πια! Πλέον φορώ τις επικαλαμίδες όλη την ημέρα, από το πρωί ως το βράδυ» δηλώνει χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Οι νανοκαλαμίδες του Αδ. Γεωργιάδη αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις αρχές του φθινοπώρου, ενώ θα διατίθενται σε ειδική προνομιακή τιμή σε ποδοσφαιριστές, αθλητές Kick Boxing και Muay Thai, μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, λοιμωξιολόγους και σε εργαζόμενους στον δημόσιο τομέα που έρχονται σε επαφή με το κοινό.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.