Χριστούγεννα σε τρεις μήνες
Clear sky
15°C
 

Σε γιορτή για της αποκατάσταση της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε να ονομαστεί από του χρόνου η εκδήλωση ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποδέχτηκε το περασμένο Σάββατο στο Προεδρικό Μέγαρο υγειονομικούς, αντιστασιακούς, μαθητές και προσωπικότητες, για την 47η Επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Η δεξίωση, που ξεκίνησε με την ομιλία της προέδρου, διεξήχθη με περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων εξαιτίας της πανδημίας και κάτω από αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο. Ωστόσο, εντύπωση προκάλεσε η ακύρωση της βράβευσης του διασώστη Ιάσονα Αποστολόπουλου, έπειτα από παρέμβαση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Φαίνεται ωστόσο πως ο βουλευτής δεν έμεινε εκεί, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Κουλουριού», ζήτησε να βαφτεί το προεδρικό μέγαρο γαλάζιο, να μετονομαστεί η εκδήλωση σε επέτειο για την αποκατάσταση της Νέας Δημοκρατίας και να γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 7 Ιουλίου, ημέρα που το κόμμα κέρδισε τις τελευταίες εκλογές.

Προς το παρόν, η κυρία Σακελλαροπούλου δεν έχει απαντήσει στα παραπάνω αιτήματα, με τις φήμες πως ο κ. Μπογδάνος ζήτησε από όλους τους υπαλλήλους της προεδρίας να ξυριστούν γουλί, να διαψεύδονται ως ανακριβείς.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.