Τζιτζίκια
Sunny
29°C
 

Συνελήφθη 25χρονος που παρίστανε τον σερβιτόρο για να χορεύει όρθιος σε μπαρ

Στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Τάσος Δ. από το Ψυχικό, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες συνήθιζε να συχνάζει σε αρκετά μπαρ της Αττικής, παραβιάζοντας κατά συρροή τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Ο 25χρονος, λάτρης του χορού, εισερχόταν στα νυχτερινά μαγαζιά ως πελάτης και στη συνέχεια ορμούσε σε σερβιτόρους, παίρνοντας το δίσκο και τη στολή τους, κλειδώνοντάς τους φιμωμένους σε κάποια τουαλέτα ή πίσω από θάμνους, τους οποίους έφερνε ο ίδιος μαζί του.

Στη συνέχεια, εκμεταλλευόταν το γεγονός πως όλοι τον περνούσαν για σερβιτόρο, αψηφώντας τα μέτρα, με αποτέλεσμα να στέκεται όρθιος και να χορεύει καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς. Ωστόσο, ο νεαρός κίνησε τις υποψίες, καθώς δε ζήτησε από καμία παρέα να τον πληρώσει επειδή κλείνει ταμείο, με τους υπεύθυνους να καλούν την αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον Τάσο στα πράσσα.

Εναντίον του 25χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ εξετάζονται τέλος κι άλλες κατηγορίες, σύμφωνα με τις οποίες είχε παραστεί σε πληθώρα γάμων, παριστάνοντας τον γαμπρό. Το «Κουλούρι» παρακολουθεί την υπόθεση και θα σας ενημερώσει για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.