Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Thunderstorm
13°C
 

Βουτιές σε πισίνα με γαριδάκια η αγαπημένη ασχολία του προέδρου Τραμπ

Με αφορμή μια σπάνια φωτογράφηση της πολυτελούς κατοικίας του νέου προέδρου των ΗΠΑ, έρχεται στο φως η μέχρι σήμερα κρυφή απόλαυση και συνάμα χαλαρωτική τελετουργία του κυρίου Τραμπ που δεν είναι άλλη από το μπάνιο σε πισίνα γεμάτη με γαριδάκια.

Στην συνέντευξη που παραχωρήθηκε στα πλαίσια της φωτογράφισης, ο πρόεδρος Τραμπ είπε πως «Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό από μια βουτιά στην πισίνα με τα γαριδάκια. Πολλές φορές μου αρέσει να φέρνω καλεσμένους και να καθόμαστε στην πισίνα και μετά να φοράμε τα γυαλάκια μας και να κολυμπάμε. Δεν σας κρύβω πως στα πλαίσια της γενικότερης ανακαίνισης που έχουμε ξεκινήσει με την Μελάνια στον Λευκό Οίκο, εκτός από τις χρυσές κουρτίνες σκεφτόμαστε να φτιάξουμε μια ακόμα κρυφή πόρτα στο οβάλ γραφείο που να οδηγεί σε νέα πισίνα που θα φτιάξουμε στο υπόγειο». Η πισίνα σε σχήμα Τ, γεμίζεται δύο φορές την εβδομάδα με φρέσκα γαριδάκια για να διατηρείται η τραγανότητά τους.

Η τριώροφη ρετιρέ μεζονέτα που διατηρεί ο πρόεδρος 58 ορόφους πάνω από την πέμπτη λεωφόρο της Νέας Υόρκης κατασκευάστηκε στα πρότυπα του παλατιού των Βερσαλλιών, με ροκοκό διακόσμηση και άπλετο χρυσάφι. Τα μέχρι πρότινος γραφεία του προέδρου πλέον, βρίσκονται στο ίδιο κτίριο, γεγονός βολικό για τον ίδιο αφού πολλές φορές κάνει διάλειμμα από τις δουλειές για μια γρήγορη βουτιά.

Διόρθωση: Η πρώτη έκδοση του παρόντος άρθρου, περιελάμβανε πληροφορία για «νεροτσουλήθρα» λιωμένου τυριού που οδηγούσε από το σαλόνι του 60ου ορόφου στην πισίνα του 58ου. Η συγκεκριμένη πληροφορία διαγράφτηκε καθώς δεν ήταν δυνατό να εξακριβωθεί.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.