Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Thunderstorm
13°C
 

Καραφλούς θα δείχνει στο εξής τους χρήστες που έχουν φάει ban το Facebook

Νέο πακέτο κυρώσεων προς τους χρήστες οι οποίοι έχουν τιμωρηθεί με ban για την ανάρτηση ανάρμοστου περιεχομένου ανακοίνωσε αργά χθες το απόγευμα (ώρα Ελλάδας) το Facebook.

Το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μέχρι τώρα συνήθιζε να επιβάλει διάφορα είδη τυχαίας τιμωρίας, όπως την απαγόρευση χορηγούμενων αναρτήσεων, live μεταδόσεων και σχολιασμού για τυχαία πάντα χρονικά διαστήματα, ανάλογα με τη διάθεση του υπαλλήλου του μέσου που τις εφάρμοζε.

Στο εξής, στα παραπάνω μέτρα έρχονται να προστεθούν και μερικά ακόμη. Το βασικότερο εξ αυτών, είναι πως για όσο διάστημα υφίσταται η τιμωρία, η profile picture του χρήστη θα εμφανίζεται δίχως μαλλιά και με κενό στα δόντια, ενώ άλλες δευτερεύουσες κυρώσεις θα αφορούν την απαγόρευση τυχαίου κάθε φορά reaction αλλά και την υποχρέωση να εύχεται ο χρήστης κάθε φορά χρόνια πολλά σε όποιον φίλο του έχει γενέθλια.

Σύντομα, το Facebook θα ζητήσει από τους χρήστες του να αποδεχθούν τους νέους όρους χρήσης, με όσους δεν προχωρήσουν σε αποδοχή να χάνουν το δικαίωμα του «haha» reaction για 24 ώρες.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.