Δεν ξέρεις τι να φορέσεις
Mostly sunny
20°C
 

Δυνατό βιογραφικό για την Ιντερφλόρα έχει χτίσει πλέον ο Πάνος Καμμένος

kamenosΜπορεί ο Πάνος Καμμένος να είναι ιδιαίτερα απασχολημένος αυτή την περίοδο με τα καθήκοντα του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν σκέφτεται ήδη το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Οι δράσεις του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τους υπεύθυνους της Ιντερφλόρα, η οποία διανέμει με επιτυχία λουλούδια σε ολόκληρο τον κόσμο. Ήδη μάλιστα, άνθρωποι της εταιρείας έχουν προσεγγίσει τον πολιτικό, βολιδοσκοπώντας τον σχετικά με το ενδεχόμενο να εργαστεί για εκείνους όταν εγκαταλείψει την κυβέρνηση.

«Παρατηρούμε τον κύριο Καμμένο πολύ προσεκτικά. Πάντοτε επιλέγει τα κατάλληλα λουλούδια και φροντίζει να τα παραδώσει κάτω από όλες τις συνθήκες και με όλα τα μέσα. Με πλοία, αεροπλάνα, ελικόπτερα και τανκς. Θα μπορούσε να αποτελέσει έναν από τους κορυφαίους διανομείς μας σε ολόκληρο τον πλανήτη, αφού δείχνει να έχει αυτό που χρειάζεται: αγάπη για τα λουλούδια και υψηλή αίσθηση καθήκοντος», σχολίασε μιλώντας στο «Κουλούρι» εργαζόμενος της Ιντερφλόρα.

Όσο για τον ίδιο τον κ. Καμμένο, πληροφορήθηκε το ενδιαφέρον της εταιρείας με χαρά και φρόντισε να ταξιδέψει με F-16 στα κεντρικά της στο Βερολίνο, προκειμένου να παραδώσει ένα στεφάνι στην πόρτα τους, δίχως να αποκλείει τίποτα για το μέλλον.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.