Τζιτζίκια
Clear
24°C
 

Τουλάχιστον 10 χρόνια ζωής κέρδισε η Βασίλισσα Ελισάβετ βλέποντας τον Κ. Μητσοτάκη στην βρετανική τηλεόραση

Λίγο μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκπομπή του ITV, Good Morning Britain, οι παρουσιαστές δεν πίστευαν στα μάτια τους από τα μηνύματα που λάμβαναν από τους τηλεθεατές.

«Μπορούμε να έχουμε τον Έλληνα πρωθυπουργό, αντί για τον δικό μας;», «Αυτόν θέλουμε για πρωθυπουργό. Τι έξυπνος, σκεπτόμενος και λογικός άνθρωπος», «Ο Έλληνας πρωθυπουργός με κέρδισε. Μιλάει καθαρά, με ακρίβεια», «Ωραίος άνθρωπος μου φαίνεται ο Έλληνας πρωθυπουργός», ήταν μερικά από τα μηνύματα που διάβασαν στον αέρα της εκπομπής.

Φαίνεται όμως πως οι τηλεθεατές δεν ήταν οι μόνοι που μαγεύτηκαν από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, αφού σύμφωνα με πηγές του Μπάκιγχαμ, η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία δεν χάνει εκπομπή από το συγκεκριμένο σόου, όχι απλά ένιωσε καλύτερα στην υγεία της βλέποντάς τον Έλληνα πρωθυπουργό, αλλά σύμφωνα με τον προσωπικό της ιατρό, κέρδισε και τουλάχιστον 10 χρόνια ζωής.

Μάλιστα, η 95 γαλαζοαίματη, προσκάλεσε τον κ. Μητσοτάκη στο παλάτι για τσάι και παιχνίδι με τα σκυλιά της, τονίζοντάς του ότι μπορεί να μείνει για όσο διάστημα επιθυμεί. Τέλος, διαψεύδονται οι φήμες πως ο κ. Μητσοτάκης προσπέρασε τον πρίγκηπα Ουίλιαμ στην κούρσα της διαδοχής της.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.