Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Slight rain showers
14°C
 

Στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης παραπέμπεται ο Στέφανος Χίος για τα εξώφυλλα της εφημερίδας «Μακελειό»

Κατηγορούμενος για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης θα βρεθεί ο εκδότης της εφημερίδας «Μακελειό», Στέφανος Χίος, για τα πρωτοσέλιδα και το περιεχόμενο της εφημερίδας, όπως ανακοινώθηκε σε έκτακτη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ χθες, Τρίτη 25 Απριλίου.

Οι κατηγορίες αφορούν πλήθος δημοσιευμάτων μέχρι και σήμερα με υβριστικό, συκοφαντικό και προσβλητικό περιεχόμενο και προτροπή σε βία εναντίον πολιτικών, καλλιτεχνών, επιχειρηματιών, δημοσιογράφων, άλλων προσώπων της επικαιρότητας, μελών του κλήρου, κουταβιών και νεογέννητων μωρών.

Η υπόθεση παραπέμπεται στη Χάγη μετά από σειρά παρεμβάσεων της ελληνικής δικαιοσύνης κατά του «Μακελειού» από το 2015, που έχουν φτάσει μέχρι και στην ανώτατη βαθμίδα του Αρείου Πάγου, χωρίς όμως αποτέλεσμα. «Ήρθε η ώρα τα Ηνωμένα Έθνη να σταθούν απέναντι στο Μακελειό και να σταματήσουν τη χυδαιότητα», δήλωσε σχετικά ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, μετά τη λήξη της συνεδρίασης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Στέφανος Χίος είναι από την πλευρά του βαθιά πληγωμένος από τον χαρακτηρισμό «χυδαίος» που του αποδίδεται και ήδη ετοιμάζει ρεπορτάζ για το πως οι δικαστές του Διεθνούς Δικαστηρίου είναι όλοι ομοφυλόφιλοι, παιδεραστές, χρήστες σκληρών ναρκωτικών, μασόνοι και υπάλληλοι του Σατανά.

Μείνετε συντονισμένοι για οποιοδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.