Πάει κι αυτό
Overcast
24°C
 

Κακουργηματική δίωξη και στον Νίκο Ευαγγελάτο για συνέργεια επειδή βρισκόταν στον καταπέλτη του Blue Horizon

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε στους τέσσερις συλληφθέντες για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη στο Blue Horizon.

Σε βάρος του μέλους του πληρώματος, που διακρίνεται στο βίντεο να σπρώχνει τον άτυχο άνδρα απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο και επικίνδυνη παρέμβαση σε θαλάσσιες συγκοινωνίες.

Στους άλλους δύο ναυτικούς που ήταν παρόντες στο περιστατικό ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο και επικίνδυνη παρέμβαση σε θαλάσσιες συγκοινωνίες. Σε βάρος του πλοιάρχου ασκήθηκε δίωξη για επικίνδυνη παρέμβαση σε θαλάσσιες συγκοινωνίες.

Ωστόσο, αργά το απόγευμα της Τετάρτης, στη λίστα των κατηγορουμένων προστέθηκε και ο Νίκος Ευαγγελάτος, στον οποίο επίσης ασκήθηκε δίωξη για συνέργεια σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, έπειτα από πλάνα που προέβαλε στην εκπομπή του και στα οποία απεικονίζεται ξεκάθαρα στον καταπέλτη του μοιραίου πλοίου.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος, αναμένεται να απολογηθεί σήμερα, με το ολόγραμμά του να βρίσκεται ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ την υπεράσπισή του αναμένεται να αναλάβει το ολόγραμμα του Αλέξη Κούγια.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.