Ραπ και γκραφίτι
Mostly clear
19°C
 

Προφανώς οι γυναίκες δεν κατάλαβαν τι είναι το συνέδριο γονιμότητας, γι' αυτό είμαστε εδώ οι άντρες για να σας εξηγήσουμε

Με λύπη και απογοήτευση, παρακολούθησα το κύμα αντιδράσεων σχετικά με το λαμπρό Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας που διοργανώνουμε στις αρχές του Ιουλίου στα πανέμορφα Ιωάννινα.

Μαζέψαμε τόσους διακεκριμένους άντρες ειδικούς, παπάδες και επιστήμονες για να βοηθήσουν τις γυναίκες να εκπληρώσουν τον σκοπό για τον οποίο ήρθαν στη γη, κι αντί να μας πουν και ευχαριστώ, άρχισαν τις γκρίνιες, όπως δυστυχώς συνηθίζει το ασθενές φύλο.

Δεν πειράζει κορίτσια, ή καλύτερα, μεγαλοκοπέλες, προφανώς δεν καταλάβατε τον στόχο μας, αλλά γι' αυτό είμαστε εδώ οι άντρες, για να σας τα εξηγήσουμε όλα και να σας τα κάνουμε λιανά, για να φέρετε στον κόσμο τα παιδιά μας. Καλή η επανάσταση και η καριέρα, την απολαμβάνουμε κι εμείς, μέχρι να συνέλθετε και να γίνετε μητέρες.

Μάθαμε όμως από τα λάθη μας και ήδη γίναμε καλύτεροι, προσθέτοντας στους ομιλητές ακόμη 23 άντρες και 12 παπάδες, για να σας μιλήσουμε για τη γονιμότητά σας. Σας περιμένουμε όλες στα Ιωάννινα, όχι για να πείτε τη γνώμη σας, αλλά για να έρθετε να σας πείσουμε να κάνετε παιδιά.

Το συνέδριο όπως καταλαβαίνετε δεν μπορεί να αναβληθεί, γιατί ο χρόνος περνάει και πρέπει να κάνετε παιδάκια όσο προλαβαίνετε. Τα λέμε από κοντά.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.