Μία νέα χρονιά ξεκινάει, κάνουμε τον απολογισμό της προηγούμενης και βάζουμε στόχους για την επόμενη.
Για το 2026, στοχεύουμε το Υπουργείο Υγείας, στο οποίο ηγούμαι, να συνεχίσει την καταπληκτική δουλειά του. Δέχομαι συγχαρητήρια από παντού, βροχή τα μηνύματα ότι κάτι άλλαξε στο Ε.Σ.Υ και όλα βαίνουν καλώς.
Και συνολικά δηλαδή, η κυβέρνηση κάνει τρομερή δουλειά και θα συνεχίσουμε να κυβερνάμε για πολλά χρόνια. Υγεία να έχουμε και να είμαστε καλά.
Κι αν δεν έχετε υγεία, εδώ είμαστε για να σας φροντίσουμε.
Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.
Απόψεις
Έχω τονίσει ξανά στο παρελθόν, πως το μεγάλο πρόβλημα αυτή τη στιγμή δεν είναι στα ανατολικά μας σύνορα, αλλά στο Λιβυκό Πέλαγος. Δεν μπορούμε να παρακολουθούμε καθημερινά να φτάνουν τέτοιες ποσότητες σκόνης από την Αφρική και να μην αντιδρούμε.