Σαρακοστή κοντή γιορτή
Overcast
18°C
 

Μου αρέσει να χρησιμοποιώ οδοντόβουρτσα στα όρια της αποφόρτισης

Οι φίλοι μου με λένε περίεργη, αλλά έχω ένα μυστικό να μοιραστώ μαζί σας. Πλένω τα δόντια μου μόνο όταν η οδοντόβουρτσα είναι στα όρια της αποφόρτισης.

Αν δεν έχετε δοκιμάσει να πλύνετε τα δόντια σας με οδοντόβουρτσα που να είναι σχεδόν νεκρή, είναι σαν να μαγειρεύετε όλη σας τη ζωή χωρίς αλάτι. Είναι σαν να μην έχετε βάλει ποτέ πέμπτη στο αυτοκίνητο. Είναι σαν να μην έχετε κάνει ποτέ μπάνιο στη θάλασσα γυμνοί.

Το μυστικό, να ξέρετε, εξαρτάται από την κάθε οδοντόβουρτσα, αλλά θα πρέπει να τη φορτίζετε πλήρως και να τη βάζετε σε λειτουργία για μισή με μία ώρα πριν αρχίσετε το βούρτσισμα. Τον ακριβή χρόνο θα τον βρείτε εσείς δοκιμάζοντας, αλλά το αποτέλεσμα που θέλετε είναι η οδοντόβουρτσα δίνει τις τελευταίες τις περιστροφές μόλις πλένετε και εσείς το τελευταίο δόντι. Σας εύχομαι να το βιώσετε.

Ξέρω, όλοι έχουμε τα «guilty pleasures» μας, αυτό λοιπόν ήταν το δικό μου. Με την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, του άγιου αυτού ανθρώπου, έχουμε όλοι την ελευθερία να κάνουμε ό,τι θέλουμε όσο δεν παραβιάζουμε το νόμο.

Να προσέχετε στις επερχόμενες εκλογές, να μην βάλουμε άλλους στην εξουσία και μας τα πάρουνε και αυτά.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.