Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Thunderstorm
13°C
 

Το microdosing δεν αρκεί, κάντε τα κουμάντα σας

Microdosing λέει, πολύ της μόδας στην Αμερική τα τελευταία χρόνια και σιγά-σιγά έρχεται και στη χώρα μας. Και έρχομαι και ρωτώ, τι πράγματα είναι αυτά; Σε τι κόσμο ζούμε;

Κύριοι και κυρίες από τη Silicon Valley και το Άμστερνταμ, το microdosing δεν φτάνει ούτε για ζήτω και το ξέρετε πολύ καλά. Θου Κύριε μην ξεστομίσω τίποτα χειρότερο, με τους απατεώνες που υποστηρίζουν ότι μια τόση δα μικροποσότητα αρκεί για να βελτιώσει τη διάθεση και τη δημιουργικότητα σας.

Δηλαδή οι μάγοι με τα δώρα έφεραν μερικές μόνο σταγόνες λιβάνι και μύρο; Τα στρουμφάκια όλη μέρα μάζευαν 2-3 μανιτάρια μονάχα; Όχι βέβαια! Αλλά έχουν γνώση οι φύλακες, οι Έλληνες ξέρουμε να τηρούμε τις παραδόσεις και δεν παρασυρόμαστε εύκολα από τις επιταγές της νέας τάξης πραγμάτων.

Φίλες και φίλοι, κλείστε τα αυτιά σας στις Σειρήνες, κάντε τα κουμάντα σας και φροντίστε για τις προμήθειες του νοικοκυριού σας. Και για τους συμπολίτες μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, από την 1η Μαρτίου το καλάθι της νοικοκυράς θα περιλαμβάνει ψιλοκυβίνη, κεταμίνη και αγιαχουάσκα.

Ευγενία μου, αν με διαβάζεις και έχεις βγει για ψώνια πάρε λίγο περισσότερο, οι καιροί είναι δύσκολοι και πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.