Σαρακοστή κοντή γιορτή
Overcast
20°C
 

24ωρη τηλεφωνική γραμμή που θα ενημερώνει για την πορεία της ανάπτυξης της χώρας εγκαινιάζει η Κυβέρνηση

Happy customer service agent.Μια πρωτόγνωρη υπηρεσία αναμένεται να εγκαινιάσει από τις αρχές Σεπτέμβρη η Κυβέρνηση, ύστερα από προσωπική πρωτοβουλία του Αντώνη Σαμαρά. Ο Πρωθυπουργός, βλέποντας τους πολίτες να αγωνιούν για την πορεία της ανάπτυξης της χώρας αλλά και τους πολιτικούς του αντιπάλους να αμφισβητούν τα λεγόμενά του για θετική τροχία της οικονομίας, έδωσε εντολή για τη δημιουργία ειδικής τηλεφωνικής γραμμής, η οποία θα ενημερώνει για την πορεία της ανάπτυξης της χώρας.

Η γραμμή αυτή θα λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα, στα πρότυπα αντίστοιχων υπηρεσιών όπως το 11880. Το τηλέφωνο θα σηκώνουν ανά πάσα στιγμή τηλεφωνητές με σπουδές στα οικονομικά, οι οποίοι θα γνωρίζουν τα πάντα σχετικά με τα οικονομικά δεδομένα της χώρας, όπως πληροφορίες για το έλλειμμα, το πρωτογενές πλεόνασμα, την πορεία των spread και τις επενδύσεις ξένων κεφαλαίων στην Ελλάδα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται κάποιες φορές την εβδομάδα, τη γραμμή να απαντά ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ή όποιο άλλο στέλεχος της Κυβέρνησης ευκαιρεί.

«Αφουγκράζομαι την αγωνία του κόσμου και την καταλαβαίνω. Με σταματάνε καθημερινά στο δρόμο, απλοί άνθρωποι, του μόχθου και της εργατιάς και με ρωτάνε όλο αγωνία για το πρωτογενές πλεόνασμα και την πολυπόθητη ανάπτυξη. Πλέον, ανά πάσα στιγμή, κάθε ώρα της ημέρας, θα μπορούν να σηκώνουν το τηλέφωνο και να μαθαίνουν κάθε λεπτομέρεια, συνομιλώντας με έναν διακεκριμένο επιστήμονα της οικονομίας» τόνισε ο κ. Σαμαράς μιλώντας στο «Κουλούρι» για να προσθέσει όλο νόημα: «Είμαι σίγουρος ότι το συγκεκριμένο νούμερο θα τρέμουν να το καλέσουν τα στελέχη της αντιπολίτευσης».

Η επίσημη παρουσίαση της υπηρεσίας αναμένεται να λάβει χώρα στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης το Σεπτέμβρη, ενώ η καινοτομία της Κυβέρνησης έχει ήδη τραβήξει πάνω της τα φώτα των διεθνών ΜΜΕ. Ανεπίσημες πληροφορίες του Μεγάρου Μαξίμου τέλος, μεταφέρουν τις σκέψεις ο τετραψήφιος αυτός τηλεφωνικός αριθμός να είναι είτε το 1974, χρονιά ιδρύσεως της Νέας Δημοκρατίας, είτε το 1951, χρονιά γεννήσεως του Αντώνη Σαμαρά, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο ωστόσο να εκφράζει την έντονη διαφωνία του μπροστά σε αυτό το ενδεχόμενο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.